3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 27 Temmuz 2025 #11 @Particle Cannon, 330 civarı puan gelse kesin gelir gözüyle bakabilirdik de 270 puanda, gelmeme ihtimali de var.
@Particle Cannon, 330 civarı puan gelse kesin gelir gözüyle bakabilirdik de 270 puanda, gelmeme ihtimali de var.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.650 Çözümler 23 27 Temmuz 2025 #12 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Particle Cannon, 330 civarı puan gelse kesin gelir gözüyle bakabilirdik de 270 puanda, gelmeme ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Hocam taban puan sıralamama göre çok düşük değil mi ?
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Particle Cannon, 330 civarı puan gelse kesin gelir gözüyle bakabilirdik de 270 puanda, gelmeme ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Hocam taban puan sıralamama göre çok düşük değil mi ?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 27 Temmuz 2025 #13 @Particle Cannon, giren kişi sayısına göre değerlendirmek lazım. Muhtemelen YKS ile karıştırdınız. Farklı hesaplaması vardır.
@Particle Cannon, giren kişi sayısına göre değerlendirmek lazım. Muhtemelen YKS ile karıştırdınız. Farklı hesaplaması vardır.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.650 Çözümler 23 27 Temmuz 2025 #14 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Particle Cannon, giren kişi sayısına göre değerlendirmek lazım. Muhtemelen YKS ile karıştırdınız. Farklı hesaplaması vardır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sonuç açıklanınca tekrar yazayım teşekkür ederim. Son düzenleme: 27 Temmuz 2025
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Particle Cannon, giren kişi sayısına göre değerlendirmek lazım. Muhtemelen YKS ile karıştırdınız. Farklı hesaplaması vardır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sonuç açıklanınca tekrar yazayım teşekkür ederim.
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.052 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #15 Particle Cannon dedi: Tamamdır hocam sonuç açıklanınca tekrar yazayım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ben de bu sene girdim. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın. Ayrıca puana bakma puanın bir önemi yok sıralamaya bakmalısın her zaman.
Particle Cannon dedi: Tamamdır hocam sonuç açıklanınca tekrar yazayım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ben de bu sene girdim. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın. Ayrıca puana bakma puanın bir önemi yok sıralamaya bakmalısın her zaman.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.650 Çözümler 23 28 Temmuz 2025 #16 Edmond_Dantes dedi: Hayırlı olsun ben de bu sene girdim. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın. Ayrıca puana bakma puanın bir önemi yok sıralamaya bakmalısın her zaman. Genişletmek için tıkla... Yazınız için teşekkür ederim buradan Anadolu Üniversitesi için baktığımda 2024 yılı için dolmamış, 23,22,21 için ise bir şey yazmıyor. Tabi puana göre gelirse örgünde yazabilirim karar vermedim. Son düzenleme: 28 Temmuz 2025
Edmond_Dantes dedi: Hayırlı olsun ben de bu sene girdim. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın. Ayrıca puana bakma puanın bir önemi yok sıralamaya bakmalısın her zaman. Genişletmek için tıkla... Yazınız için teşekkür ederim buradan Anadolu Üniversitesi için baktığımda 2024 yılı için dolmamış, 23,22,21 için ise bir şey yazmıyor. Tabi puana göre gelirse örgünde yazabilirim karar vermedim.