cinar.blut Femtopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #1 Dikkat eksikliği için doktora gidecektim. 2 aydır randevu bekliyorum. Bir türlü açılmadı. Ben de en sonunda reçetesiz ilaç kullanmaya karar verdim. Ders çalışırken dikkat dağınıklığım odaklanma sorunum çok oluyor. Öneceğiniz etkili bir ilaç var mı?
Dikkat eksikliği için doktora gidecektim. 2 aydır randevu bekliyorum. Bir türlü açılmadı. Ben de en sonunda reçetesiz ilaç kullanmaya karar verdim. Ders çalışırken dikkat dağınıklığım odaklanma sorunum çok oluyor. Öneceğiniz etkili bir ilaç var mı?
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #2 Teklonoji forumundan ilaç tavsiyesi almak ne kanka 12 yaşında rastgele bir çocuk sana şu ilacı al dese alacak mısın?
Teklonoji forumundan ilaç tavsiyesi almak ne kanka 12 yaşında rastgele bir çocuk sana şu ilacı al dese alacak mısın?
cinar.blut Femtopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #3 shwif dedi: Teklonoji forumundan ilaç tavsiyesi almak ne kanka 12 yaşında rastgele bir çocuk sana şu ilacı al dese alacak mısın? Genişletmek için tıkla... Bilen kişi varmı onu merak ediyorum
shwif dedi: Teklonoji forumundan ilaç tavsiyesi almak ne kanka 12 yaşında rastgele bir çocuk sana şu ilacı al dese alacak mısın? Genişletmek için tıkla... Bilen kişi varmı onu merak ediyorum
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #4 cinar.blut dedi: Bilen kişi varmı onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Boşver yine doktoru bekle en iyisi.
cinar.blut dedi: Bilen kişi varmı onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Boşver yine doktoru bekle en iyisi.