Dikkatim dağılıyor

Makaleler
2
Herkese merhaba öncelikle umarım iyisinizdir, konumuza gelirsek kısa keseceğim. 10. sınıfım ilk yazılılara çok iyi hazırlanıp girmeme rağmen şimdi yazılılar bitti ve sebepsizce ders çalışamıyorum ilk defa bu denli oldu yani derse oturuyorum "amaaaan salla gide" değil de yazılılar bitti biraz ara ver gibi bir şey ama yani eskiden canım sıkılır tarih kitabını açar okurdum şimdi onuda yapasım gelmiyor.

2. yazılılara 1 ay falan var ve benim hiçbir şey yapasım gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum biraz kafamı topladım ama bakacağız önerileriniz varsa açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba :)
30 yaşımı devirdim, okunabilecek ne kadar kademe varsa hepsini okudum mezun oldum :)
Sıkılmak normal. Bazı zamanlarda, yoğun çalışmalardan sonra ara vermek lazım. Arayı uzun tutarsan ilgini yitirirsin. Ancak bu süreyi birkaç gün ile sınırlarsan bu ilaç gibi gelir. Tamamen rutinin dışında farklı şeylerle ilgilenebilirsin. Hafta sonu bilgisayarın başına hiç geçmeyip dolaşmak, eve geldiğinde de kitap okumak bütün sıkıntına çare olacaktır. 2 günün yettiğini göreceksin :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı