Dil 20 bin ile mezun mu tercih mi?

@Krema, hayırlı olsun kardeşim. İkinci öğretim programlarının kaldırılması ve öğretmenliklerin kontenjanının azalması bayağı bir etkili oldu. Sıralamaların yükselmesine sebep oldu ve açıkçası bunu ben de beklemiyordum. Bu yüzden her zaman için bir ikinci planın olması gerekir.

@333365 merhaba. İlk 3 tercihe yazdığım hayali tercihlerim tutmadı (3. tercih YKS 2023'te Dil 15.652 sıralama ile kapatan Akdeniz Üniversitesi (İngilizce) İngiliz Dili ve Edebiyatı), ve geçen sene Dil 22.910 sıralama ile kapatan Kocaeli Üniversitesi (İngilizce) İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümüne son kişi olarak girebildim ancak sıralamalar acayip yükselmiş.
Hayırlı olsun. Kocaeli Üniversitesinin Merkez Kampüsü hakkında olumsuz yorumlar var ama fena bir üniversite sayılmaz. Dilde derece yaparak açıkta kalan arkadaşlarınız için üzüldüm, umarım onlar da ek tercihlerde istedikleri diğer yerlerden birini kazanırlar.

Hayırlı olsun. Kocaeli Üniversitesinin Merkez Kampüsü hakkında olumsuz yorumlar var ama fena bir üniversite sayılmaz. Dilde derece yaparak açıkta kalan arkadaşlarınız için üzüldüm, umarım onlar da ek tercihlerde istedikleri diğer yerlerden birini kazanırlar.
Teşekkürler. Gorucez zaten benim için akademik olarak iyi olması yeterli. Yine üzücü ama 13k yapan birinin Muğla yazması ek tercihlerde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı