Dil bölümü okunur mu?

O zaman ne kadar dil bölümü istesem de mecburen sayısaldan devam edeceğim galiba.

Her mesleğin önünü kapatıyor. Sağlık sektöründen ilerlemek bence en mantıklısı. Doktor hemşire eczacı vb.

O zaman ne kadar dil bölümü istesem de mecburen sayısaldan devam edeceğim galiba.
Yurt dışında okumayı düşünürseniz dil bölümü en mantıklısı, öğretmenlik demişsiniz ama Türkiye'de böyle işlerin bir değeri kalmadığını çok iyi biliyoruz. Yurt dışında yapacağın en kıytırık meslek bile Türkiye'deki çoğu meslekten daha iyi bir yaşam sunuyor.

İnsanlar ile uğraşmanın verdiği mental zararı biliyor muydun: )
Her mesleğin artısı ve eksisi var şahsen devlete girip sigortan başlasın istiyorsan hemşirelik en iyisi KPSS’den o kadar iyi yapmana da gerek yok. Ben de liseli öğrencilerle uğraşıyorum bazen mental olarak biz de çöküyoruz ama çok emek verip devlete girememenin yarattığı mentaliteyi umarım siz yaşamazsınız.

Teknikleri önemli + olarak doğru yoldan öğrenmek gerekiyor.

Teknikleri önemli artı olarak doğru yoldan öğrenmek gerekiyor.

İlgi alanlarıyla bağdaştırılma istemeden öğreniyor insan. Mesela ben anime izlerken çok kelime kapmışım o yüzden Japonca’da ilk seviyede pek zorlanmadım.

Maalesef ki oyle bir sansim yok ben Ankara'da yasiyorum dil okusam tamamen Ankara tercih edecektim ama dilde el ile tutulacak hiçbir şey yok o yuzden sayisaldan yapmaya calisacagim.

@333365
Dil bölümünde geleceği iyi olan bir bölüm var mı sizde İngilizce öğretmeni olduğunuz için size danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…