Akin Tetik
Femtopat
Daha fazla
3 sene geçmiş, gözlerim doldu o zamanlar düşündüklerimi şimdi okuyunca. Son durumumu özetlemek istiyorum izninizle. Dil sınıfında kaldım ve 2 sene boyunca hayatımın en eğlenceli zamanlarını geçirdim. 11.sınıfta neredeyse hiç çalışmadım ama 12'ye geçince canımı dişime takıp çalıştım. TYT-YDT sınavlarına girdim, sınavdan gelen sonuçlar neticesinde Türkiye geneli ilk 4000'e girdim ve İstanbul Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünü kazandım. Lisenin son 2 yılında ne istediğimi kafamda netleştirdim ve bu bölümü isteyerek seçtim. Halimden memnunum ve bana 3 sene önce tavsiye veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.![]()
Abi ben şuan 12. Sınıfım dil okuyorum ama 11 de hiç çalışmadım bana umut oldun şuan çok mutlu oldum en güzel üniversitelerden birini kazandığını öğrenince inşallah bende yaparım bende senin gibi yazılım okuyabilir miyim diye düşünüyordum ama bende senin gibi çalışıp tercümanlık kazanmak için cabalicam, ayrıca aklıma gelen bişey var nasıl bir çalışma ve ders programın vardı nasıl başardın