Zombeyi Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2019 #1 Bu alanın gözükmesini nasıl engelleyebilirim?
Çözüm Y yusnu 28 Aralık 2019 Sağ Tık->Görev çubuğu ayarları->Sistem simgelerini aç veya kapat->Giriş Göstergesi Yukarıdaki seçeneği kapat.
Sağ Tık->Görev çubuğu ayarları->Sistem simgelerini aç veya kapat->Giriş Göstergesi Yukarıdaki seçeneği kapat.
Y yusnu Ziyaretçi 28 Aralık 2019 #2 Sağ Tık->Görev çubuğu ayarları->Sistem simgelerini aç veya kapat->Giriş Göstergesi Yukarıdaki seçeneği kapat. Artı 0 Eksi Çözüm
Sağ Tık->Görev çubuğu ayarları->Sistem simgelerini aç veya kapat->Giriş Göstergesi Yukarıdaki seçeneği kapat.
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 28 Aralık 2019 #3 Turkce klavye disindaki klavyeleri kullanmiyorsaniz kaldirin. Tek klavye yuklu oldugunda gorunmez. Artı 0 Eksi
KS KS Zombeyi Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #4 Silinen üye dedi: Sağ Tık->Görev çubuğu ayarları->Sistem simgelerini aç veya kapat->Giriş Göstergesi Yukarıdaki seçeneği kapat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uzun zamandır arıyordum yaptım ve oldu. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sağ Tık->Görev çubuğu ayarları->Sistem simgelerini aç veya kapat->Giriş Göstergesi Yukarıdaki seçeneği kapat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uzun zamandır arıyordum yaptım ve oldu.