Dil nasıl öğrenilir?

Makaleler
7
Daha fazla  
Dil öğreneceğim deyince çok garip hissediyorum, tamamen 0 bilginiz olduğunu düşünün örneğin Fransızca öğreneceksiniz.
Fransızca'da bir kelime bile bilmeden bu dili öğrenmeye karar verdiniz diyelim nasıl öğrenirdiniz? Nasıl öğrenebilirim?

Film izlemeyi sevmiyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kurslara gidebilirsin yaz tatilindeyiz hem.

Udemy'den kurs alarak başlayabilirsin. Ben şu an hem korece hem İngilizce kurs alıyorum.

Oyunlar oynuyor sanız İngilizcede oynayın mesela hikayeli oyunlar Türkçe altyazılıda oynayın mesela Duolingo gibi yabancı dil öğrten oyunları oynayın

Kurslara gitmek istemiyorum. Ancak nasıl öğreneceğimi de bilmiyorum.
Yani ingilizceyi küçüklüğümden beri bir şekilde öğrendim ancak şimdi hiç bir şey bilmeden bu bilinçle öğrenmek garip hissettiriyor ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Cambly vb yazılabilirsin.

Birisi Duolingo der birisi oyun der. arkadaşım dil temeli oluşturulmadan nasıl öğrenilmesini bekliyorsunuz anlamadım. Bende İngilizce öğreneceğim ancak bir türlü öğrenemiyorum. Kurs'a gitmek gerekiyor o şekilde süreç hızlanır ancak böyle de öğrenilir.

Oyunlar oynuyor sanız ingilizcede oynayın mesela hikayeli oyunlar Türkçe altyazılıda oynayın mesela Duolingo gibi yabancı dil öğrten oyunları oynayın.

Oyun kelimeden başka hiçbir şey öğretmez film izlemek de aynı şekilde sadece geliştirir birisi grammar bilmeden oyun ile İngilizce öğrenemez çünkü oyunlarda grammarlar kısaltılıp kullanılıyor doğrusu bilinmeden olmaz sadece geliştirir "bence"

Bende işe yarayan bir taktik yaptıklarınızı bir YouTube videosu çeker gibi İngilizce anlatın tuhaf gelebilir ama konuşma konusunda etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…