Dil öğrencisi matematik nasıl çalışmalı?

Ktm

Yoctopat
Daha fazla  
Ben dil öğrencisiyim bu sene YKS'ye hazırlanıyorum ama zerre matematikten anlamıyorum. Şu an da matematik çalışıyorum ama soruyu ne yapsam etsem çözemiyorum. Dil öğrencileri çok matematik yapmıyor ama ben hiç yapamıyorum. Hiç bildiğiniz bir yöntem ya da verebileceğiniz akıl var mı? Teşekkür ederim şimdiden :)

Ben dil öğrencisiyim bu sene YKS'ye hazırlanıyorum ama zerre matematikten anlamıyorum. Şu an da matematik çalışıyorum ama soruyu ne yapsam etsem çözemiyorum. Dil öğrencileri çok matematik yapmıyor ama ben hiç yapamıyorum. Hiç bildiğiniz bir yöntem ya da verebileceğiniz akıl var mı? Teşekkür ederim şimdiden :)

Bende dil okuyorum aynı problemi yaşayanlardanım 2 tane sıfırdan matematik kitabi ve basit seviye TYT soru bankası bitirdim. Kısmende olsa sorunumu çözdüm.

Hocam 9. sınıf ve 10. sınıfta zaten matematik görüyorsun TYT'de çözmen gereken şeyler zaten onlar. MF öğrencileri dil çözebiliyor, edebiyat çözebiliyor, TM öğrencileri dil çözebiliyor, matematik çözebiliyor hatta biyoloji bile yapıyorlar da neden bütün dilciler matematik yapamıyoruz diyorlar anlayamıyorum. Hadi eskiden sadece 1 sene matematik görüyordunuz unuttunuz diyelim de 2 sene be abi. Alacaksın kitabı çözmeye çalışacaksın yapamadın mı hop okutacaksın barkodu ya da internetteki uygulamadan çözümüne bakacaksın, sonra kafadan çözmeye çalışacaksın, bakmadan yapabilene kadar devam devam devam.

Dil öğrencileri için özel bir matematik öğrenme tasarısı yok benim bildiğim

Bende dil okuyorum aynı problemi yaşayanlardanım 2 tane sıfırdan matematik kitabi ve basit seviye TYT soru bankası bitirdim. Kısmende olsa sorunumu çözdüm.
bende sıfırdan matematik kitabı aldım da pek işe yaramadı gibi yine de sizin adınıza sevindim başarılar dilerim :)

TYT matematiğini aşina olması yeterli olacaktır TYT önemli dilcilerin çoğunluğu zaten 5-6 yanlıştan az yapacaktır.

Hocam 9. sınıf ve 10. sınıfta zaten matematik görüyorsun TYT'de çözmen gereken şeyler zaten onlar. MF öğrencileri dil çözebiliyor, edebiyat çözebiliyor, tm öğrencileri dil çözebiliyor, matematik çözebiliyor hatta biyoloji bile yapıyorlar da neden bütün dilciler matematik yapamıyoruz diyorlar anlayamıyorum. Hadi eskiden sadece 1 sene matematik görüyordunuz unuttunuz diyelim de 2 sene be abi. Alacaksın kitabı çözmeye çalışacaksın yapamadın mı hop okutacaksın barkodu ya da internetteki uygulamadan çözümüne bakacaksın, sonra kafadan çözmeye çalışacaksın, bakmadan yapabilene kadar devam devam devam.

Hocam verdiğiniz örnek çok saçma kendi okulumda dil sorularını çözebilen MF veya tm öğrencisi hiç görmedim. Her alanın kendine göre zorlukları var.

Hocam 9. sınıf ve 10. sınıfta zaten matematik görüyorsun TYT'de çözmen gereken şeyler zaten onlar. MF öğrencileri dil çözebiliyor, edebiyat çözebiliyor, TM öğrencileri dil çözebiliyor, matematik çözebiliyor hatta biyoloji bile yapıyorlar da neden bütün dilciler matematik yapamıyoruz diyorlar anlayamıyorum. Hadi eskiden sadece 1 sene matematik görüyordunuz unuttunuz diyelim de 2 sene be abi. Alacaksın kitabı çözmeye çalışacaksın yapamadın mı hop okutacaksın barkodu ya da internetteki uygulamadan çözümüne bakacaksın, sonra kafadan çözmeye çalışacaksın, bakmadan yapabilene kadar devam devam devam.
haklısınız ben ortaokulda çok saldıgım için temelim yok 9 ve 10. sınıfta da çok dikkat etmedim o yuzden bu kadar sıkıntı çekiyorum

Tanıdığım ne TM ne MF'ciler dil çözebiliyor, Robert Koleji'nde falan mı okuyorsun? 75 dil 75 tytle bu sene 6 7k ya anca giriliyor. 100-110 TYT 55 dil yapan adam ilk 5k ya giriyor, tüm soruları sallasan 30 yaparsın zaten. Şimdi bu adam "dil çözebiliyor" mu oluyor :D Güzel mantık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı