Dilan ve Engin Polat çiftinin hapisten çıkması

ay1kan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk
Arkadaşlar, merhaba. Bugün Engin Polat'ın da Dilan Polat gibi serbest kaldığını gördüm ve gerçekten bir şeyleri sorgulamaya başladım. Bu adam ve bu kadın kara para aklamakla suçlanmadı mı? Bunun kanıtları yok mu? Kara para akladıkları kanıtlanmadı mı? Nasıl serbest kaldılar, ya? Vallahi o story'lerini gördükçe Allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum. Çünkü ufak bir hakaret bile etsem, büyük ihtimalle sabaha evime şafak operasyonu uygulanır.

Ulan, sen ya da ben 1 lira kara para aklasak, 3 lira vergi ödemesek, evimize haciz gelir, donumuza kadar alırlar. Bir de üstüne 20 yıl hapse atarlar. Ama bu Dilan Polat ve Engin Polat 1 yıl bile yatmadan çıktı. Ya Allah aşkına, biri bunu açıklayabilir mi bana? Nasıl ya, nasıl? Neden ve nasıl? Gerçekten böyle haberleri gördükçe acaba ben de iyice araştırıp önlemlerimi alıp arkamı sağlamlaştırıp böyle işlere mi girsem? diye düşünmüyor değilim. Dilan Polat ve Engin Polat 1 yılda çıkar ama sen ya da ben 1000 yıl çıkamayız.

Kafayı yemek üzereyim, arkadaşlar. Bu tarz şeyleri gördükçe mental olarak çöküyorum. Annem ve babam yıllarca çalışıp dandik bir arabayı bile zorla alıp bir ton borca girerken, bu insanların illegal yollardan emek vermeden bu kadar para kazanmaları aşırı zoruma gidiyor. Hani helal kazansalar bir derdim yok.

Mesela Enes Batur'un da bayağı parası var, ama ona laf atmıyorum, çünkü en azından görünürde adam helal para kazanıyor. Ne olur bana bu tarz durumları açıklayın, yoksa ciddi anlamda kafayı yiyeceğim.

Bu mesajı müslümansın diyerek yazıyorum.
Bana göre illegal yoldan para kazanmak çok kolay yani tamam yine de uğraşıyorsun fakat düşün bugün sen her gün işe gidiyorsun çalışıp eve harçlığını getiriyorsun, fakat adamlar senin çalıştığın kadar düşünüyorlar ve nasıl bir hainlik yaparım diye uğraşıyorlar o zaman tabii ki bir tane yol buluyorlar oradan parayı kazanıp vurgun yaparlar.
Ama şunu da bilmeni istiyorum ki kesinlikle kendini küçümseme(bunu bende yapayım o zaman gibi) asıl küçümsenecek kişiler onlardır çünkü bu dünyada ne kadar zengin hayatı yaşasalarda onlar için belki 20 yıl sürecek fakat ahirette istediğin kadar onlardan daha iyi bir hayat sürdürebilirsin. Bu yönden bakarsan eğer onların aslında zeki olmadıklarını anlıyacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Durumun özeti yukarıdaki videodur.

Ya evet öylede düşünüyorum fakat annemle babamın her gün 3 kuruş para için kavga ettiklerini görüpde dilan polat ve engin polatın o Ferrari'de ki hallerini görüncede kendime hakim olamıyorum. Ve tekrar dediğim gibi annem babam ve ben vergilerimizi ödeyen insanlarız. Hani cidden dilan polat ve engin polat helal kazansa bu kadar içime oturmuycak.

Hocam boş verin... Sebebini öğrenip ne yapacaksınız ki. Onlar karşılığını ahirette alacaklar, bu dünyada hiçbir zaman adalet olmayacak bu bakımdan boş verin. Sadece dilan polat ta değil dünyanın her yerinde nice namussuzlar var hatta dilan polat onların yanında iyi bile kalır diyeceğiniz daha nice insanlar var boş verin, dilan polat hapse girince sorunlar çözülmeyecek ve zaten de sadece dilan polat yok, buz dağının görünen kısmının sadece %1'ini görüyorsunuz.

Ya evet öylede düşünüyorum fakat annemle babamın her gün 3 kuruş para için kavga ettiklerini görüpde dilan polat ve engin polatın o Ferrari'de ki hallerini görüncede kendime hakim olamıyorum.

Ona yapacak bir şey yok benim hayalimde Ford Mustang almak mesela fakat bu muhtemelen sadece bir hayal olarak kalacak.
Hem çok da bence hayattan zevk alıyorlar gibi gözükmüyor 2 de bir cezaevine gitmek falan.

Ona yapacak bir şey yok benim hayalimde Ford Mustang almak mesela fakat bu muhtemelen sadece bir hayal olarak kalacak.
Hem çok da bence hayattan zevk alıyorlar gibi gözükmüyor 2 de bir cezaevine gitmek falan.

Hocam benim durumumun hayeller ile alakası yok. Öyle gözü yükseklerde olan bir insan değilim. Zaten çocukluğumda beride adeletsizliğe gelemiyorum. Ve bu son yıllarda bu kadar çok olunca da sinirlerim iyice bozulmaya başlıyor. Çünkü sen ben ya da annem babam gibi insanlar namusuyla kazanıp aldıkları para 5-10 günde biterken namussuzun şerefsiz orada Ferrari'ye binipde ve adeletimiz sağ olsun diye videolar paylaşınca içim rahat etmiyor. yani olay benden daha çok para kazanmaları felan değil.

Bu konu neden bu kadar uzadı bilmiyorum ama insanları parayla kendisine çekiyor olabilir çünkü düşününce.
200mn para alıyorsun ve kazancın olarak gösteriyorsun şimdi aklı olan her bir insan 200mn paranın büyük bir para olduğunu bilir yani daha neyi bekliyoruz ki içerde kalması için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…