Dilci matematiğe çalışmalı mı?

YDT ile matematik birlikte nasıl gidecek ya? Bende çalışıyorum ama olmuyor birlikte kafa kalmıyor sanki. Bu arada kimya ve biyoloji kolay aslinda. Fizik ise bizim gibi dilciler icin biraz Plus kaciyor. Bayağı zor geliyor bana. Belki size kolay gelir. Fizikten 2,3 soru yapabiliyorum en fazla. Fen icin cok ugrasmayin bence. Fende toplam 12-13 net yapsaniz yeterli diye dusunuyorum.

Benim matematiğim sıfır temelimi daha yapmam lazım bu arada haklısınız YDT sandığımdan çok zor çıktı ve bir sürü konu var YDT halletmeden de TYT bakmak anlamsız oluyor sanki ben matematik yapsam bile yeterli ama gene zamanim var mı bilmiyorum yani matematik olamayınca diger fen derslerinde insan yapamıyor benim şu an matematik halletmem lazım matematikten 5 net bile yetiyor ama o net yok yani biyoloji ezber yaparsın diyorlar da inan bilmiyorum.

YDT ile matematik birlikte nasıl gidecek ya? Bende çalışıyorum ama olmuyor birlikte kafa kalmıyor sanki. Bu arada kimya ve biyoloji kolay aslinda. Fizik ise bizim gibi dilciler icin biraz Plus kaciyor. Bayağı zor geliyor bana. Belki size kolay gelir. Fizikten 2,3 soru yapabiliyorum en fazla. Fen icin cok ugrasmayin bence. Fende toplam 12-13 net yapsaniz yeterli diye dusunuyorum.

Peki YDT sınavına nasıl çalışıyorsunuz her gün yaptığınız bir programınız var mı?

Son düzenleme:
Peki YDT sınavına nasıl çalışıyorsunuz her gün yaptığınız bir programınız var mı?
Suan baglaclari bitirdim, edatlara gececegim. Edatlari bitirdikten sonra phrasal verbs sonra Tenselere gececegim. Baglac ve edatlar cok onemli oldugu için onlardan baslamak istedim. Ben yazarak calisiyorum, chat GPT'den yardim aliyorum.

Gunluk yaptığım program aklima var mesela gece yatmadan once yarin yapacagim seyleri dusunuyorum ve yapiyorum.

Şu an baglaclari bitirdim, edatlara gececegim. Edatlari bitirdikten sonra phrasal verbs sonra tenselere gececegim. Baglac ve edatlar cok onemli oldugu için onlardan baslamak istedim. Ben yazarak calisiyorum, chat GPT'den yardim aliyorum.

Gunluk yaptığım program aklima var mesela gece yatmadan once yarin yapacagim seyleri dusunuyorum ve yapiyorum.

Peki video izlediğiniz kanal var mı ya da kaynak hocam kesinlikle YouTube videosu izlemeyin dedi ama bazen kaçırınca izlemek durumunda kalıyorum sonra kendimi kötü hissediyorum.

Yani onlar kadar net yapmaya oynama. Hani bir 15-20 yeter, yoksa diğer derslere zaman kalmaz. Ha güzel olur ama çok zor olur işin.

Hocam 5 net bile yeter bana onu bile yapamıyorum😂 peki sizce sayısal dersler de?

Peki video izlediğiniz kanal var mı ya da kaynak hocam kesinlikle YouTube videosu izlemeyin dedi ama bazen kaçırınca izlemek durumunda kalıyorum sonra kendimi kötü hissediyorum.

Hocam 5 net bile yeter bana onu bile yapamıyorum😂 peki sizce sayısal dersler de?
YouTube kanali kullanmiyorum su anlik. Kendi basima calisiyorum. Test cozmeye başlayacağım zaman youtube kanali kullanacagim. Su an bile calisiyorum. Gunluk 1 de baslarim, 5-6 gibi bitiririm. Son 4-5 gun boyle gidiyor nazar degmesin.

TYT matematik ise ben en son 3 net yapmistim hic calismadan. Bence sizde 3 net yapabilirsiniz. Toplama cikarma sorulari oluyor, hatta problemlere az biraz baksaniz bakkal hesabiyla 5 neti bile gecebilirsiniz.

YouTube kanali kullanmiyorum su anlik. Kendi basima calisiyorum. Test cozmeye başlayacağım zaman YouTube kanali kullanacagim. Su an bile calisiyorum. Gunluk 1 de baslarim, 5-6 gibi bitiririm. Son 4-5 gun boyle gidiyor nazar degmesin.

TYT matematik ise ben en son 3 net yapmistim hiç calismadan. Bence sizde 3 net yapabilirsiniz. Toplama cikarma sorulari oluyor, hatta problemlere az biraz baksaniz bakkal hesabiyla 5 neti bile gecebilirsiniz.

Daimi olsun hocam ben hiç TYT sorularına bile bakmadım çıkmış sorulara bakayım değil mi en iyisi? Bende tek başıma test vs çözmeye çalışıyorum ama sanki boşa gidiyor gibi YDT beklediğimden daha karmaşık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı