YDT ile matematik birlikte nasıl gidecek ya? Bende çalışıyorum ama olmuyor birlikte kafa kalmıyor sanki. Bu arada kimya ve biyoloji kolay aslinda. Fizik ise bizim gibi dilciler icin biraz Plus kaciyor. Bayağı zor geliyor bana. Belki size kolay gelir. Fizikten 2,3 soru yapabiliyorum en fazla. Fen icin cok ugrasmayin bence. Fende toplam 12-13 net yapsaniz yeterli diye dusunuyorum.
Benim matematiğim sıfır temelimi daha yapmam lazım bu arada haklısınız YDT sandığımdan çok zor çıktı ve bir sürü konu var YDT halletmeden de TYT bakmak anlamsız oluyor sanki ben matematik yapsam bile yeterli ama gene zamanim var mı bilmiyorum yani matematik olamayınca diger fen derslerinde insan yapamıyor benim şu an matematik halletmem lazım matematikten 5 net bile yetiyor ama o net yok yani biyoloji ezber yaparsın diyorlar da inan bilmiyorum.
YDT ile matematik birlikte nasıl gidecek ya? Bende çalışıyorum ama olmuyor birlikte kafa kalmıyor sanki. Bu arada kimya ve biyoloji kolay aslinda. Fizik ise bizim gibi dilciler icin biraz Plus kaciyor. Bayağı zor geliyor bana. Belki size kolay gelir. Fizikten 2,3 soru yapabiliyorum en fazla. Fen icin cok ugrasmayin bence. Fende toplam 12-13 net yapsaniz yeterli diye dusunuyorum.
Peki YDT sınavına nasıl çalışıyorsunuz her gün yaptığınız bir programınız var mı?
Son düzenleme: