Dilci TYT'den Kaç Net Yapmalı?

Ne yaptın, hocam; sınavın nasıl geçti?

Geçen sene dilde 75.25 net TYT'de 55 net yaparak 9 bine girdim. Arkadaşların söylediği kadar etkilemiyor TYT.
Sence etkilememiş mi kanka 75,25 YDT neti ODTÜ, Boğaziçi seviyesindeki YDT netleri. Bir düşün bakalım neden oralar gelmedi?

@LeftSpaceL YDT'yi fule yakın yakıp TYT etkilemedi demesi de garip Diğer alanlarda fule yakın yapınca çok çok iyi sıralamalar geliyor.

@LeftSpaceL YDT'yi fule yakın yakıp TYT etkilemedi demesi de garip Diğer alanlarda fule yakın yapınca çok çok iyi sıralamalar geliyor.
Evet öyle yazması biraz garip olmuş. Ben de şu anda 65-70 arası YDT yapıyorum TYT 75-80 arası ama gel gör ki YDT'den yumruğu yiyeceğim muhtemelen sınavda. O sebepten mezuna kalmayı düşünüyorum ama bir yandan da sınav sisteminin değişmesinden korkuyorum.

@LeftSpaceL size bir şey söyleyeyim, TYT'yi biraz iyi tutun. YDT'den de ortalama bir sonuç yapın, bu arkadaştan daha iyi sıralama yaparsınız.

@LeftSpaceL size bir şey söyleyeyim, TYT'yi biraz iyi tutun. YDT'den de ortalama bir sonuç yapın, bu arkadaştan daha iyi sıralama yaparsınız.
Sıralamam muhtemelen 6-7bin gelecek ama ben ODTÜ veya Boğaziçi istiyorum, bu sıralamalara da gelmesi mümkün değil. Bilmiyorum bakacağız sonuçlar gelince, sistemin değişmesi ise öngöremeyeceğimiz bir şey zaten.

@LeftSpaceL hocam sıralama tahmini yapmak zor da bakalım ne olacağını bilemeyiz. Benim tahminime göre 2021'den daha zor bir sınav gelecek.

Dilci TYT'de 120 net yapmalı. YDT'de maalesef herkes 75-80 yapıyor zaten. 65 neti sayısalcılar yapıyor ve TYT ile dilcilere fark atıyor. Asıl farkı TYT ortaya koyuyor.

1 yanlışla tüm dilciler geriye mi atıyor yani?
Bir tek bunu çıkarabiliyoruz çünkü bu yorumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…