Merhaba @turk1516. Hayırlı olsun, sonucunuz güzel gelmiş. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İngilizce) İngilizce öğretmenliği, İstanbul Üniversitesi (İngilizce) Amerikan dili ve kültürü, ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi İngilizce öğretmenliğinin gelme ihtimali mevcut ama daha yüksek olasılıklı bir şekilde üniversite kazanmak istiyorsanız İstanbul Medeniyet Üniversitesi dilbilimi bölümü ile o taban sıralamaya yakın yerleri altlara yazabilirsiniz.
Rica ederim. 24 tercih hakkınız var, ve Marmara Üniversitesi (İngilizce) İngilizce Öğretmenliği bölümünü de tercihlere yazabilirsiniz. Gelme ihtimali düşük olsa da en üstlere yazmak mantıklı görünüyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İngilizce) İngilizce Öğretmenliği bölümü Büyükçekmece'de bulunuyor diye biliyorum, ve Kadıköy'de okumak istediğinizi yazdığınız için mesafe olarak uzak duruyor.Merhaba dostum, çok teşekkür ederim. Aslında Marmara Üniversitesi (İngilizce) İngilizce Öğretmenliği düşünüyordum ama orası kesin gelmez gibi o yüzden orayı yazma zahmetine girmeyeceğim galiba. Kadıköy civarında okumak istediğim için İstanbul Medeniyet Üniversitesi, ve Marmara Üniversitesinden başka bölümlere de bakmayı düşünüyorum. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İngilizce) İngilizce Öğretmenliği güzel gibi duruyor. Orası hakkında bir fikrin var mı?
Aynen.Rica ederim. 24 tercih hakkınız var, ve Marmara Üniversitesi (İngilizce) İngilizce Öğretmenliği bölümünü de tercihlere yazabilirsiniz. Gelme ihtimali düşük olsa da en üstlere yazmak mantıklı görünüyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İngilizce) İngilizce Öğretmenliği bölümü Büyükçekmece'de bulunuyor diye biliyorum, ve Kadıköy'de okumak istediğinizi yazdığınız için mesafe olarak uzak duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.