Din hocası ile sınıfta yaşanan olay

Bilimden ayrı yola gidersen hep kaybedersin. Dünya düz diyen insan topluluğu var , aynı zamanda NASA bizi kandırıyor gibi şeyler söylerler. Dünya öküzün boynuzunda tepsi gibidir de dese ona hiçbir şey kanıtlayamazsın. Önemli olan bilimin izinden gitmektir. Din ile bilim arasında seçim yapma gibi şey söz konusu bile olmaz. Din bir inanıçtır sonuçta ama bilim olgudur.
 
Bugün hocayla konuşurken olayı Allah'a bağladı sorun yok din dersi sonuçta soru sorduk falan bize kendini makineliyle aldı ilahiler cevaplar falan ama en zoruma giden sözleri: NASA'nın yalan şeyler paylaştığı aslında hiçbir dünya evren resminin gerçek olmadığı dünyanın düz olduğunu söyledi. Neden böyle düşünüyorsunuz diye sorduğumda. Bana çekilen dünya resimlerinde yıldızların olmadığını söyledi ve bunu araştıran cemiyetlerin medyadan engellendiğini ve sizi dünyanın küre olduğu ile kandırdığınızı söyledi. En sonunda da dünyayı yöneten 5 deli olduğunu ve din ile bilim arasında seçenek yapmanız gerekirse dini yani Allah'ı seçmemizi seçmezsek öbürki dünyada yanacağımızı Allah'ın yaratığı kulun Allah'tan iyi bilecek hali yok ya dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Müslüman astronomlar bile Dünya'nın yuvarlak olduğunu söylüyor. Dini böyle kullananları Orta Çağ'daki Katolik Kilisesi'ne benzetmekteyim. Haksız mıyım?
 
Din hocalarına bıraksak ülkeyi ahirette yaratırız diye kimse siyasetle, ekonomiyle uğraşmaz. Açlıktan ölürüz.
Ülkeyi din hocalarına bırakırsak gibi bir ifade bence yanlış.Ülkeyi modern,disiplinli,bilimci ve çalışkan birine bırakmalıyız.Unutmamalıdır ki bu bir din hocası da olabilir.
 
Hocayla NASA'yı basmaya gidiyoruz gelen gelsin(!).
1670254780342.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı