Kulaklık o kadar güzel ki ses olarak ama bilmiyorum ne yapayım, pc'de sesli birşey (youtube) açıp kapattığımda sadece o sesi duyuyorum bir de oyun açıkken oyunun sesini komple kapattığımda o ses var onun haricinde çok memnunum ilerde daha büyük problem olur mu kullanayım mı bilemedimİnternetten araştırdığım kadarıyla kulaklıkta dip ses kronik bir sorunmuş.
Kullanıcı geribildirimlerine baktığım zaman kullandığınız modelde kronik sorun olduğunu fark ettim. Sizin gibi dip ses sorunundan şikayetçi çok fazla kişi var.
Mevcut durumu çok dert etmiyorsanız kullanmanızda bir sakınca görmüyorum. Kulaklığın patladığına dair bir haber görmedim.Kulaklık o kadar güzel ki ses olarak ama bilmiyorum ne yapayım, pc'de sesli birşey (youtube) açıp kapattığımda sadece o sesi duyuyorum bir de oyun açıkken oyunun sesini komple kapattığımda o ses var onun haricinde çok memnunum ilerde daha büyük problem olur mu kullanayım mı bilemedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.