Çözüldü Diploma puanı neden düşer?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Axpeniaa

Femtopat
Daha fazla  
Herkese öncelikle merhaba arkadaşlar. e-Devlet'te benim diploma puanım 82 bandındaydı 76 ya düşmüş. Öncelikle niye düşer ve hala düşmeye devam eder mi? Malum YKS sıralamasında az da olsa bir katkısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında ortalamanızın düşmesinin sebebi basit: 11. sınıfta MESEM'e geçiş yaptığınızı söylemişsiniz yani okulda olmayıp da MESEM'de olan bazı dersler var ve sonuçta MESEM'e geçiş yaptığınızdan dolayı da o dersleri görmemiş olarak gözüküyorsunuz ve OBP'nizin düşme sebebi de budur. ÖSYM yanlış hesaplıyor gibi bir şey yok anlayacağınız.
Hocam 9-10-11-12 yıl sonu notlarınız neler?

Eğer proje ödevi alıp yapmadıysanız düşmüş olabilir.

Hocam bilemiyorum rehber hocana veya bir yere sor beni de bilgilendir merak ettim.

Teşekkür edeirm ilginiz için. Bir sorum daha olacaktı sizlere soru saçma bir tık, şimdi e-Devlet'ten benim diplomam görünüyor bilişim Teknolojileri/Web programcılığı adı altında yani lise mezunu olarak kayda geçmiş. Ben mezuna kalacağım YKS sınav sonuçlarım iyide hedef benim için hukuk. Bu diploma engel olur mu? Ve seneye bu diplomadan puan eklenir mi?

Bilemiyorum maalesef ben daha küçüğüm.Ama neden diploman düşmüş onu öğrenirsen iyi olur rehber hocana falan sorabilirsin sonra yazarsın bizde Bilgileniriz

Bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…