Şimdi Process Monitor raporuna tekrar baktım da DSOUND.DLL yüzünden oluyor gibi. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girer misiniz? İşlem tamamlanınca sisteminizi yeniden başlatın. Eksik DSOUND.DLL dosyasını yerine gelmiş olmalı. Olmazsa bu dosyayı kendi sistemimden yüklemeyi deneyebiliriz.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
www.technopat.net
Bu işlemler sırasında DSOUND.DLL dosyasının System32 ve SysWOW64 klasörlerinde bulunmadığından emin olun.
@231561
Tekrar merhaba dediğiniz DISM komutlarının hepsini tamamladım ve bilgisayarı yeniden başlatıp "directx.exe" adlı uygulamayı çalıştırdım. Ve tekrar aynı hatayı verdi.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
DISM komutlarından sonra SFC'yi tekrarlamanız gerektiğini söylemiştim. Yaptınız mı? Sorun çok yüksek ihtimalle DSOUND.DLL yüzünden oluyor ve onu çözebilirsek her şey çözülecek.
SFC'yi tekrar deneyin. Sorun devam ederse yeni logları ve Process Monitor raporunu paylaşın.
DISM komutlarından sonra SFC'yi tekrarlamanız gerektiğini söylemiştim. Yaptınız mı? Sorun çok yüksek ihtimalle DSOUND.DLL yüzünden oluyor ve onu çözebilirsek her şey çözülecek.
SFC'yi tekrar deneyin. Sorun devam ederse yeni logları ve Process Monitor raporunu paylaşın.
Hatanın nerede olduğunu çözdüm ama hatanın olduğu dosya yok, gözükmüyor. Dosya Gezgini özelliklerinden açtım dosyaları göster vs ama yine de gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Hatanın nerede olduğunu çözdüm ama hatanın olduğu dosya yok gözükmüyor Dosya Gezgini özelliklerinden açtım dosyaları göster vs ama yine de gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz?
Eski bir konu olduğu için benden başkası buraya bakmadıkça görmez bunu sizin konu oluşturmanız daha sağlıklı olur. Oluşturduğunuz konuyu öne çıkarmayı unutmayın