Direksiyon dersi ne zaman başlar?

Jackersx

Hectopat
Daha fazla  
Selam, arkadaşlar ben pazar günü teorik sınava girdim ve geçtim. Bugün sürücü kursuna direksiyon dersimin ve sınavımın ne zaman başlayacağını öğrenmek için gittim. Bana "Daha belli değil. Seni hocalarımızdan birisi arayacak, bilgilendirecek." dedi.

Şimdi korktuğum şey şu, ben teorik sınavın derslerini telefonuma SMS ile bilgilendireceklerdi ama bana mesaj gelmedi ve gelmemesi sonucunda kaçırmıştım. Derslerin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra şans eseri sürücü kursuna uğrayıp sorduğumda bana sınava giriş belgesini vermişlerdi. Bir şekilde çalışıp o sınavı geçtim. Ama şimdi bu dersleri görmeden zaten sınava giremiyorsun diye biliyorum. Her gün arayıp sormam mantıklı olur mu? Asıl sorum ben pazar günü teorik sınava girdim ve başarılı geçti. Kaç gün/hafta sonra direksiyon dersleri başlar? Ortalama bir cevapta olur, çünkü kaçırmak istemem. Kursumu aradığımda ise işte o derslerin programlanacağını ve beni arayacaklarını söylediler. Olur da bir problem olup bana ulaşamazlarsa falan diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gün sor. Böyle şeref yoksunu kurs çok. Bana da öyle yaptılar, ilk teorik sınava girmedim. İkincide yüksek alınca da sanki kendileri bir şey öğretmiş gibi övündüler.

Kurs isterse ertesi gün bile başlar. Senin yerinde olsam aramak yerine kursa giderdim. Para vermemekle, MEB'e şikayet etmekle tehdit ederdim.

Hocam bana mesaj yolladıklarını söylediler teorik sınav dersler için, ama mesaj falan gelmemişti ve tabii normal olarak haberimde olmadı zaten deprem olmuştu o aralar işte. Bende depremden ötürü herhalde ders yok diye düşünmüştüm ama öyle bir şey yokmuş çatır çutur dersler işlenmiş benim haberim bile olmadan. Ama işte biz peşine düşmezsek onların umurunda olmuyoruz o yüzden her gün arayacağım direksiyon derslerini de kaçırırsam zaten geçmem imkansız çünkü hiç araba sürmedim. Ama bu sefer her gün arayıp soracağım ne oldu bilgi var mı diye sonuçta para verdim aramak en doğal hakkım diye düşünüyorum.

Bayağı bekletiyorlar üstüne bir de başarılı olunca 5 yıldız isteyip her yerden yorum yapın diyorlar böylede yüzsüzler. 1 puanı basıp geçtim böyleleri bunu hak ediyor.

Bayağı bekletiyorlar üstüne bir de başarılı olunca 5 yıldız isteyip her yerden yorum yapın diyorlar böylede yüzsüzler. 1 puanı basıp geçtim böyleleri bunu hak ediyor.
Öyle bir yüzsüzlük yaparlarsa bende 1 yıldız verip geçerim.
Direksiyon derslerini sınavdan sonra vermeleri anormal mi oluyor? Öyleyse gidip yarın bir konuşayım ben de kendi kursumla.
Teorik sınavdan başarılı olup geçtikten sonra sırada direksiyon dersleri oluyor ondan sonra direksiyon sınavı ve onu da geçersen alıyorsun ehliyeti. Burada dersleri ve sınav tarih/zaman iyi takip etmek lazım gerçekten ilgilenmiyorlar hiç.

Arkadaşlar derslerim başladı bu arada. Bilgilendireyim dedim öyle. 4 Nisan'da aradı hoca saat ayarladık ve yarın 7. dersime gidicem inş. Bu arada sınavda 5-6 mayıs gibi olur dediler. Derslere her gün gitmek iyi midir? Ekstra derste alacağım gibi duruyor bir kaç tane alırım sınava yakın, en azından bildiklerimi tekrar etmiş olurum. Bu arada gayet sorunsuz gidiyor şu anda arabayı stop ettirme yok, sinyalleri veriyorum sorunsuz, direksiyon hakimiyetin iyi dedi hoca, parkları sorunsuz tamamlıyorum. Ama ilk derse giderken aşırı heyecan yapmıştım arabaya oturunca bütün heyecanım gitti garip bir şekilde ama hocam çok güleryüzlü bir insan umarım direksiyon derslerine bana gelen hoca gibi birisi gelir.

Ekleme (7.05.2023): Direksiyon Sınavını geçtim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…