Direksiyon seti önerisi

IlgazKZ

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben bir SIM racing setup yapmak istiyorum ama bir şekilde karar veremedim o yüzden size sormak istedim şimdi ben 3 seçenek arasında kaldım.
1-Logitech G923 LOGITECH G G923 DRİVİNG FORCE YARIŞ DİREKSİYONU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
2-Thrustmaster T300RS THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
3-Thrustmaster T300 alcantara Ferrari integral THRUSTMASTER T300 Ferrari Integral Alcantara PS/PC Direksiyon Seti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Eğer ki T300RS ve T300 Ferrari arasında bir fark yoksa direksiyon dışında büyük ihtimalle T300RS alırım ama T300RS ve G923 arasındaki o performans farkı 2000TL'ye değer mi bilemedim.

G29 Kullanıcısı olarak gayet ve gayet tatmin ettiğini söyleyebilirim. G923 bir tık daha gelişmişi. Yani öneririm. Eğer T300RS alıp vites de alabiliyorsanız onu, eğer alamıyorsanız G923+Vites öneririm.

T300RS çok daha iyi diğerlerinden. G29'a göre kayışlı bir sistem kullanıyor G29 kullananlar sesinden ve çark hissiyatından şikayetçiler.

Bütçe konusunda sıkıntı yok ise kesinlikle Thrustmaster marka alırdım daha iyi bir ürün. G923 de çok kullanılan ve beğenilen ürün olsa da Thrustmaster T300 kadar yeri yoktur. Şahsen ben alacak olsam T300RS alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, hocam ben de direksiyon setleri için bir kaç konu açtım ve karar vermek için halen uyuyamadım
G923 ile T300 RS GT kıyaslamasını herkes t300 çok çok daha iyi olarak yorumluyor. Ben deneyimlemedim ancak sabaha kadar yorum gelmezse aklınızda bulunsun diye yazıyorum.
Bende t300 rs GT ile T248 arasında kaldım. T300 çok daha iyi motor ve çift kayış sistemine sahipken t248 benzer ffb ve daha iyi bir pedal seti sunuyor.
T248 daha güncel ve ileriye dönük bir direksiyon olmasına rağmen karşılaştırmalarda çift kayış ve motor gücünden dolayı t300 öneriliyor. Çok kararsız kaldım ya

Ooo baya topluluk varmış ya bu saatte çok sevindim. Dostlar T248 mi T300 mü ne dersiniz ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yerinizde olsam T300RS tercih ederim.T248 çark ve kayışlı karışık Ayrıca T248sin simidi sabit pedal fren kısmında belki bir fark olabilir ama T300RS içinden çıkan konik mod ile freni sertleştirebiliyorsunuz diye biliyorum.

T300RS in vites mekanizması satılır mı acaba G29'daki gibi bir şey uyduramaz mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…