Direksiyon seti önerisi

Yav hocam, dün verdik t300 Rs imizin siparişini hevesli hevesli kargomuzu bekliyoruz. Nerden yazdın şu yorumu arıza oranı fazla diye.. valla içime öküz oturdu yav
Hocam endişilenmeyin teknoloji zaten şans işi, sıfır ürün alıyorsunuz bir sorun yaşayacağınızı sanmam.

Yav hocam, dün verdik t300 Rs imizin siparişini hevesli hevesli kargomuzu bekliyoruz. Nerden yazdın şu yorumu arıza oranı fazla diye.. valla içime öküz oturdu yav
Sıfır aldıysanız sıkıntı yok. Garantisi var zaten. Sorun garanti bitince başlıyor. O zamana zaten satıp DD almış olursunuz

Aslında genel şikayetler ve eleştiriler dışarda da sizin söylediğiniz durumdan dolayı yapılmış. Anlaşılmaz bir şekilde Moza bu konuda hala ciddi bir güncelleme yapmış değil. Özellikle salınımla alakalı. Direksiyon olarak GS'te RS'te mevcut elimde. Başlarda kullandığım arabaya göre değiştiriyordum ama şuan ETS yada Dirt oynamadığım sürece RS'i neredeyse yok denecek kadar az kullanıyorum. Hatta elimdeki GS direksiyonu da distribütör ile görüşüp ekranlı versiyonuyla değiştirmeyi düşünüyorum. Söyledikleriniz içimi rahatlattı teşekkür ederim

Eğer bütçeniz yetiyorsa moza r5 alın. Direct Drive ile kayışlı arasında ciddi anlamda fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…