Direksiyon Seti Önerisi

Umut Osman

Decapat
Katılım
12 Haziran 2019
Mesajlar
6
Merhaba. Direksiyon seti almak istiyorum ama fiyat performans açısından pek bir şey bulamadım. Sizden isteğim kaliteli direksiyon setleri önermeniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçene göre değişir ama bana sorarsan ucuz direksiyon seti almak yerine 200TL civarında gamepad al keyifine bak derim ucuz direksiyon setleri almasan daha iyi hepsi çöp oluyor çoğunlukla oyun algılamıyor direksiyonu çeviriyorsun oyunda dönmüyor her türlü sıkıntılar çıkarıyor ben monster game pad kullanıcsıyım daha önceden de direksiyon kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle gamepad bence daha iyi direksiyon seti olarak ne almalıyım dersen kesenin ağzını açıp logitech g29 al derim bütçen yeterli değilse biriktirebilirsin ömürlü direksiyon çok keyifli
 
Merhaba. Direksiyon seti almak istiyorum ama fiyat performans açısından pek bir şey bulamadım. Sizden isteğim kaliteli direksiyon setleri önermeniz.
Bence alabiliyorsanız G29-G27 alın. Bütçeniz yetmiyor ise hiç almayın daha iyi arkadaşın da dediği gibi kimi oyun algılamıyor, bazı direksiyonlar 180° dönüyor vs. gibi şeyler oluyor. Bütçeniz az ise en iyisi Xbox Controller'ı almak.
 
G27'ye beş kuruş vermeni önermiyorum. Adamlar 7-8 yıllık ürüne sıfır gibi diyip 1000+ istiyorlar. (Sıfır gibi sadece vites bozuk, sıfır gibi🥴)

Ya gamepad almanı ya da G29 almanı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı