MeMoFnB Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #11 Ortak kanı alınması yönünde. Ben de almaya karar verdim. Hepinize teşekkür ederim.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #12 MeMoFnB dedi: Direksiyon seti almayı düşünmüyorum hocam, şu an konteynerde kaldığım için yer yok istesem de alamam zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım, siz zevk alma açısından sordunuz sanırım daha çok. Klavye ve gamepad ile oynayan çok fazla kişi vardır eminim ki. Ben de çok olmasa da oynadım direksiyon setim yok zaten. Öyle zevk alınmayacak bir durum yok bence.
MeMoFnB dedi: Direksiyon seti almayı düşünmüyorum hocam, şu an konteynerde kaldığım için yer yok istesem de alamam zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım, siz zevk alma açısından sordunuz sanırım daha çok. Klavye ve gamepad ile oynayan çok fazla kişi vardır eminim ki. Ben de çok olmasa da oynadım direksiyon setim yok zaten. Öyle zevk alınmayacak bir durum yok bence.
Y Yalçın Rüzgar Güngör Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #13 MeMoFnB dedi: Merhaba arkadaşlar, direksiyon setim yok Xbox gamepad kullanıyorum. Sizce bu oyundan gamepad ile keyif alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben gamepad ile oynuyorum gayet eğlenceli ben almanı öneririm
MeMoFnB dedi: Merhaba arkadaşlar, direksiyon setim yok Xbox gamepad kullanıyorum. Sizce bu oyundan gamepad ile keyif alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben gamepad ile oynuyorum gayet eğlenceli ben almanı öneririm
MeMoFnB Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #14 Yalçın Rüzgar Güngör dedi: Ben gamepad ile oynuyorum gayet eğlenceli ben almanı öneririm Genişletmek için tıkla... Aldım hocam
Yalçın Rüzgar Güngör dedi: Ben gamepad ile oynuyorum gayet eğlenceli ben almanı öneririm Genişletmek için tıkla... Aldım hocam