Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Merhaba, hocam. İkinci el direksiyon seti alacağım, tüm bu direksiyon setleri içinden fiyat performans açısından öneriniz nedir?
En düşük fiyatlı olarak. Logiyech DFGT'yi (Driving Force GT) önerebilirim. Ondan Sonra sırasıyla Logitech G25(biraz eski temiz bulmak lazım), G27 ve G29 önerebilirim.(G920, G29'un aynısı tek farkı G29 PS/PC, G920 XBOX/PC uyumlu. G923 ise daha yeni çıkan, belli başlı oyunlarda TrueForce denen buzzer ile titreşim veren versiyonu). G29'larla eşdeğer Thrustmaster T150/TMX var. Bunlardan sonra biraz daha üst olarak Thrustmaster T300 var. Liste bu şekilde gider. Benim önerim fiyatına bağlı olarak G27/29 veya T300 olur. Hangisini ne kadara aldığınız önemli tabii.

Anladım hocam, teşekkürler. Fiyat konusunda T150 ve DFGT üzerinden yola çıkacak olursak temize yakın, hafif yıpranmış olanlarının değerleri hakkında bir bilginiz var mı?

Anladım hocam, teşekkürler. Fiyat konusunda T150 ve DFGT üzerinden yola çıkacak olursak temize yakın, hafif yıpranmış olanlarının değerleri hakkında bir bilginiz var mı?
Uzun zamandır ikinci el piyasasından uzağım hocam maalesef, fiyatları konusunda sizi yanıltmak istemem.

Uzun zamandır ikinci el piyasasından uzağım hocam maalesef, fiyatları konusunda sizi yanıltmak istemem.

Hocam uzun zaman oldu, umarım iyisinizdir, hortlatıyorum tekrar. 3 ürün arasında kaldım. Güncel fiyatlarını baz alarak öneride bulunabilir misiniz? T128 (11-12K), Rampage V995 (13K), G29 (13-14K)

Hocam uzun zaman oldu, umarım iyisinizdir, hortlatıyorum tekrar. 3 ürün arasında kaldım. Güncel fiyatlarını baz alarak öneride bulunabilir misiniz? T128 (11-12K), Rampage V995 (13K), G29 (13-14K)
G29 malzeme kalitesi daha iyidir ayrıca pedal konusunda çok daha iyidir, T128 da alınabilir ama G29 daha mantıklı. V995 önermem yazılım uyumu iyi değildir.

G29 malzeme kalitesi daha iyidir ayrıca pedal konusunda çok daha iyidir, T128 da alınabilir ama G29 daha mantıklı. V995 önermem yazılım uyumu iyi değildir.

Peki T128 alırsam daha sonrasında pedal setini değiştirebilme gibi bir şansım olur mu veya uyumlu sadece pedal seti var mı biliyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…