Direksiyon setine sonradan vites eklenebilir mi?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Rampage V900s alsam (başka önermeyin kaç gündür araştırıyorum en fazla bu oluyor) sonradan paramı toparladığımda vites eklesem olur mu? Bir de bazı setlere BMW amblemi falan takmışlar onlar nereden bulunur? Özellikle Mercedes varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Debriyajın olmaz ama USB H Vitesler var onları bilgisayara ya da direksiyona takıp kullanabilirsin diye biliyorum.
V902'de var ama hepsi. Aradaki fiyat farkı ne bilmiyorum ama bence illa V900 alacaksanız V902 alın. Vitesler bile 1-2k var en az.

Debriyajın olmaz ama USB h vitesler var onları bilgisayara ya da direksiyona takıp kullanabilirsin diye biliyorum.
V902'de var ama hepsi. Aradaki fiyat farkı ne bilmiyorum ama bence illa V900 alacaksanız V902 alın. Vitesler bile 1-2K var en az.

Evet öyle bende V902 almak isterim ancak bütçe el vermiyor V900s bile hani sınırda kesin değil ancak sonradan ben ekleyebilirim şu an ekleme şansım yok bari vitesi Logitech alırım 2 3 ay sonra.

Evet öyle bende V902 almak isterim ancak bütçe el vermiyor V900s bile hani sınırda kesin değil ancak sonradan ben ekleyebilirim şu an ekleme şansım yok bari vitesi Logitech alırım 2 3 ay sonra.
Hocam bence taksit ya da borç falan ile v902 alın. İnşallah sıkıntısız kullanırsınız. Logitech alsanız bile ucu USB değil takamazsiniz.
Vitesler pahalı 2k daha vermek istemezsiniz belki ama sonra zam gelirse daha da fazla ödemeniz gerekebilir.

Hocam bence taksit ya da borç falan ile V902 alın. İnşallah sıkıntısız kullanırsınız. Logitech alsanız bile ucu USB değil takamazsiniz.
Vitesler pahalı 2K daha vermek istemezsiniz belki ama sonra zam gelirse daha da fazla ödemeniz gerekebilir.

Ya 902 bende istiyorum aslında ancak ablam 3K'lık V90Pro diye 180 derece bir direksiyon seti vardı onu alacaktı bende dedim hani markası yok çok kotu V900-S e ikna edene kadar canım çıktı eğer V902 dersem ondanda vaz geçer şimdi.

Ya 902 bende istiyorum aslında ancak ablam 3K'lık V90Pro diye 180 derece bir direksiyon seti vardı onu alacaktı bende dedim hani markası yok çok kotu V900-S e ikna edene kadar canım çıktı eğer V902 dersem ondanda vaz geçer şimdi.
Siz bilirsiniz hocam bende anlıyorum sizi. Bence bi deneyin ikna olmazsalar alırsın v900'ü. İnan iyi bakarsan yıllar boyunca gider. 5 yıldır kullanıyorum zamanında 1000 lirayken almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı