Çok detaylı ve çok güzel olmuş

Sadece siteden satış olacak ülke satıcılarına gelmeyecek diye biliyorum. Siteden satış ciddi vergiler demek bizim için tabi.
Hocam öyle olursa ürünün dolar üzerinden fiyatı sadece direksiyon için bile 20k civarı, pedal dahil değil kutuya... O zaman sugar mommy bulma vakti gelmişe benziyor.

6700 liraya ikinci el G29 mu yoksa aynı fiyatlara Thrustmaster 150 mi sizce hangisi tercih edilmeli?

Hocam öyle olursa ürünün dolar üzerinden fiyatı sadece direksiyon için bile 20k civarı, pedal dahil değil kutuya... O zaman sugar mommy bulma vakti gelmişe benziyor.
Ürün konsol desteklediği için ayrıca konsol vergisi de var ki buda TR için pedal ile beraber tahmini fiyatın 65-70 bin TL arası olması anlamına geliyor. 10 NM bandında bir sürü simit seçeneği olan Simagic Alpha Mini ve Moza R9 varken bana mantıklı gelmiyor fiyatı ürünün.

6700 liraya ikinci el G29 mu yoksa aynı fiyatlara Thrustmaster 150 mi sizce hangisi tercih edilmeli?
T150 tercih edilmeli.

Çok saçma o fiyata en baba dd sistem kurulur.

Çok saçma o fiyata en baba dd sistem kurulur.
Kesinlikle katılıyorum. Ama Logitech Türkiye ürünü getirir ve Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaparsa işler değişir. Global fiyattan ve sadece internet üzerinden satış ile ürünü Türkiye'de satamazlar.

Thrustmaster'da aynı durumda 10 nm servo base TR satış fiyatı 35 bin TL.

Simagic Alpha Mini 25 bin TL. Moza R9 şuan stokta yok ama oda yaklaşık aynı paralarda. Yani 10 bin TL fark var arada mesela Thrustmaster ile.

Mağazalara teşhir falan koyarlarsa eğer direkt hızlı koşar çalarım acımam. Bu paralar ne ya keşke çok ucuzken g29 alsaydım şimdiye sorunum kalmazdı.

Mağazalara teşhir falan koyarlarsa eğer direkt hızlı koşar çalarım acımam. Bu paralar ne ya keşke çok ucuzken g29 alsaydım şimdiye sorunum kalmazdı.
G29 2015 yılında satış fiyatı TR'de 372 dolar + KDV idi. Yani sıfır enflasyon olsa sadece kur artmış olsa zaten 13 bin TL. Sıfır G29'un aslında 11-13 bin aralığında satıldığını düşünürsek ürüne dolar olarak hiç zam gelmemiş durumda.

Hocam önceden fiyat aralığı tl bazında düşüktü baya. Şuan g29 vites set beraber 11-13k arası ama illa g29 veya g923 alacak olsam g923 alırdım.

G29 aslında hep 1 asgari ücret kadarmış aslında. 2014'de asgari ücret 350 dolar. G29 372 dolar + KDV

2023 Asgari ücret 482 dolar. G29 450 dolar (KDV dahil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…