Direksiyon sınavı eksikleri nasıl giderilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Yarın ilk defa direksiyon sınavına gireceğim. Bazı eksiklerim var. Sinyal vermeyi unutabiliyorum, derslerde parkları bazen iyi yaptım bazen kötü yaptım. Son 2 ders kötü yaptım, vites düşürürken arabayı sarsabiliyorum. Hocama arabayı sarsmak kalma sebebi olur mu diye sordum. O önemli değil dedi. Sinyali unutmamak için ne yapabilirim? Parklardaki hatalarımı az çok biliyorum ama sınavda aynı hataları yapabilirim. Bir de lisemdeki hocaların komisyon olarak gelme ihtimali var mı? Onlar da komisyon olacaklarını söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın ilk defa direksiyon sınavına gireceğim. Bazı eksiklerim var. Sinyal vermeyi unutabiliyorum, derslerde parkları bazen iyi yaptım bazen kötü yaptım. Son 2 ders kötü yaptım, vites düşürürken arabayı sarsabiliyorum. Hocama arabayı sarsmak kalma sebebi olur mu diye sordum. O önemli değil dedi. Sinyali unutmamak için ne yapabilirim? Parklardaki hatalarımı az çok biliyorum ama sınavda aynı hataları yapabilirim. Bir de lisemdeki hocaların komisyon olarak gelme ihtimali var mı? Onlar da komisyon olacaklarını söylediler.

Girmeden önce sürekli kendini şartla sinyal vereceğim diye. Rotayı ezberlediysen içinden dönüşe gelmeden söyle hep sağa sola diye faydası olabilir. Parkda ise yavaş yavaş yaptığın sürece bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Ufak hatan olduysa da yavaş yaptığın sürece toparlarsın.

Hocam sınavı geçtinizmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı