Direksiyon sınavı zor mu?

Yazılı sınavı geçtim şimdi direksiyon sınavına geldi sıra. Bugün ilk dersime girdim fazla iyi gitmedi, biraz tedirginim çok zor mu sınav?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kendine güvenirsen ve heyecan yapmazsan sorun olmaz kendine güven o kadar zor değil.

Sınav arabayı sürmeyi bilmenle alakalı değil. Öğretmenin dediklerini direkt ezberlemek sınavı geçmeye yetiyor. Sinyal, hız sınırı, çift elle direksiyonu tutmak, debriyajla kavramayı ,yokuş kalkış ve stop etmediğin sürece çok kolay. Park yerlerinde zaten çizgiler mevcut onları sana ezberletip ona göre sürdürecek.

Bütün şoförler nasıl en başta yaptıysa sende yapabilirsin tedirgin olmana gerek yok.

Sinyal hatasi yapma surmek kolay zaten bir hafta sonra iyice surmeye baslarsin.

Komisyondaki insanlar helal süt emmemiş yaratıklar da olabiliyor bazen. Sen her şeyi doğru yapıp en ufak hata yaptığında direkt arabadan indiriyorlar. Sınavda dikkat etmen gereken en önemli şey sinyal eğer unutursan direkt biter sınavın. Zor mu değil mi bilmiyorum ama sınav günü yaşadığın heyecan başka oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…