Direksiyon sınavı zor mudur?

CanVolteX

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
İyi sosyaller. Teorik sınavı geçen pazartesi 76 alarak geçtim. Önümüzdeki pazartesiden sonra direksiyon kurslarım başlayacakmış. Tahmini 12 Nisanda sınava girecekmişim. Daha önce manuel araba kullanmıştım ama bayağı bir acemiyim. Düz zeminde kaldırırken stop ettirmiyorum ama hızlı kalkabiliyorum, motoru bağırtabiliyorum. Otomatik araba daha çok kullandım, sert virajlarda falan sıkıntılarım var. 1-2 hafta eğitimden sonra daha iyi hale gelir miyim? Sınav zor mu?

İyi Sosyaller. Teorik sınavı geçen pazartesi 76 alarak geçtim. Önümüzdeki pazartesiden sonra direksiyon kurslarım başlayacakmış. Tahmini 12 Nisanda sınava girecekmişim. Daha önce manuel araba kullanmıştım ama bayağı bir acemiyim. Düz zeminde kaldırırken stop ettirmiyorum ama hızlı kalkabiliyorum, motoru bağırtabiliyorum. Otomatik araba daha çok kullandım, sert virajlarda falan sıkıntılarım var. 1-2 hafta eğitimden sonra daha iyi hale gelir miyim? Sınav zor mu?

Eğitimlerle birlikte herhangi bir tanıdığınız arabasıyla da akşamları geç saatten sonra antrenmanlar yaparsanız rahat geçersiniz

İyi sosyaller. Teorik sınavı geçen pazartesi 76 alarak geçtim. Önümüzdeki pazartesiden sonra direksiyon kurslarım başlayacakmış. Tahmini 12 Nisanda sınava girecekmişim. Daha önce manuel araba kullanmıştım ama bayağı bir acemiyim. Düz zeminde kaldırırken stop ettirmiyorum ama hızlı kalkabiliyorum, motoru bağırtabiliyorum. Otomatik araba daha çok kullandım, sert virajlarda falan sıkıntılarım var. 1-2 hafta eğitimden sonra daha iyi hale gelir miyim? Sınav zor mu?
Yok rahatlıkla geçersin. Manuel ise belki heyecandan kaydırırsın , sinyal unutursun falan anca öyle kalırsın yoksa kalmak için özel çaba sarf etmek gerek.
Zaten her şeyi ezberletiyolar sınava kadar girdiğin derslerde. Gözün kapalı bile geçiyosun yani

Eğitimlerle birlikte herhangi bir tanıdığınız arabasıyla da akşamları geç saatten sonra antrenmanlar yaparsanız rahat geçersiniz.

Bir yandan üniversite sınavı da olduğu için pek vaktim yok.

Stres yapmadığın sürece keyifle süre süre geçersin. Eğitimlerde her şeyi on numara öğretiyorlar. Eğitimlerde parkı çok iyi yapmaya çalış, sınavda da sinyalleri asla unutma geriye başka hiçbir şey kalmıyor.

30 küsür yaşımda hayatında hiç araba kullanmamış biri olarak 5 gün direksiyon dersi sonrası ilk sınavda aldım ehliyeti. Gözünde çok büyütme yeter. Parklar başta zor geliyor ama sistematiğini bilirsen çok basit.

Geri
Yukarı