Direksiyon sınavından sonra sertifika ne zaman e-Devlet'e düşüyor?

Hocam baya zaman geçmiş ama ben geçtiğimiz cumartesi sabah 8.30 da direksiyon sınavına girdim ve geçtim bana pazartesi e devlete düşer sonra gider harcı yatırırsın dediler ancak hala e devlette motorlu taşıt sürücü belgesi sorgulamadan baktıgımda bulunamadı diyor yani ilk iş günü de geçti bana acilen lazım çünkü haftaya üniversitem başlıyor zaman bulamayacağım

Hocam baya zaman geçmiş ama ben geçtiğimiz cumartesi sabah 8.30 da direksiyon sınavına girdim ve geçtim bana pazartesi e devlete düşer sonra gider harcı yatırırsın dediler ancak hala e devlette motorlu taşıt sürücü belgesi sorgulamadan baktıgımda bulunamadı diyor yani ilk iş günü de geçti bana acilen lazım çünkü haftaya üniversitem başlıyor zaman bulamayacağım
yani tahmini ne zaman düşer bilginiz var mı ?

yani tahmini ne zaman düşer bilginiz var mı ?
2 iş günü içinde düşüyor muhtemelen yarın düşer hocam

Hocam bayağı zaman geçmiş ama ben geçtiğimiz cumartesi sabah 8.30 da direksiyon sınavına girdim ve geçtim bana pazartesi e-Devlet'e düşer sonra gider harcı yatırırsın dediler ancak hala e-Devlet'te motorlu taşıt sürücü belgesi sorgulamadan baktıgımda bulunamadı diyor yani ilk iş günü de geçti bana acilen lazım çünkü haftaya üniversitem başlıyor zaman bulamayacağım.

Yani tahmini ne zaman düşer bilginiz var mı?

Salı günü tahmini düşer hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı