Direksiyon sınavını geçtikten sonra ehliyet başvurusu ne zaman yapılmalı?

Sağ ol hocam bilgi icin evet kursdakilerde aynisini dedi parani yatirma nufus mudurlugunde kabul etmiyorlar dedi ondan yarin sabah gideceğim sistemde gorunuyor derlerse hemen o an parayi aktaracağım banka hesabimdan bakalim bol sans sana da.
1 iş günü içinde düşüyor normal şartlarda. Çok fazla kişi zamdan etkileneceği için en geç salı günü sisteme düşer diye tahmin ediyorum.

1 iş günü içinde düşüyor normal şartlarda. Çok fazla kişi zamdan etkileneceği için en geç salı günü sisteme düşer diye tahmin ediyorum.

Sağ olsun hocalarin soyledigi toplu sekilde ricada bulunduk milli egitimde ki gorevlilere ve gun sonu sisteme dusecek dediler bana ve gercektende saat 18.00 da baktigimda sistemde gorunuyordu randevumda hazir yani yarin gidiyorum cikartmaya harac parasini falan odedim hep.

Sağ olsun hocalarin soyledigi toplu sekilde ricada bulunduk milli egitimde ki gorevlilere ve gun sonu sisteme dusecek dediler bana ve gercektende saat 18.00 da baktigimda sistemde gorunuyordu randevumda hazir yani yarin gidiyorum cikartmaya harac parasini falan odedim hep.
Hayırlı olsun hocam şimdiden.

Hayırlı olsun, bende de çıkmış gözüküyor keşke o randevuyu alsaydım :D

Hayırlı olsun, bende de çıkmış gözüküyor keşke o randevuyu alsaydım :D

Evet bu arada benim randevu 9daydi bir arkadasin randevusu yoktu yardimci oldular 2dk yarin dene sansini istersen ama parasini odeme orada tamam aliriz derlerse hemen odersin cunku kursumun dedigine gore parayi yatirir ama yeni yila kalirsa arada ki farki yatirmanin yolu yokmus iade icin ugrasaiyormussun falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı