serhateren Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #11 Hepinize teşekkür ederim. Seriye ilk oyundan başlayacağım.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #12 serhateren dedi: Daha önce hiç Witcher evrenine ait bir şeyle alakam olmadı. Önceki oyunları oynamadan Witcher 3 oynanır mı ya da başka önerebileceğiniz Türkçe hikaye oyunları var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ilk oyunu izle 2 ciyi oyna. Direk Witcher 3 olmuyor denedim.
serhateren dedi: Daha önce hiç Witcher evrenine ait bir şeyle alakam olmadı. Önceki oyunları oynamadan Witcher 3 oynanır mı ya da başka önerebileceğiniz Türkçe hikaye oyunları var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ilk oyunu izle 2 ciyi oyna. Direk Witcher 3 olmuyor denedim.
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 15 Ocak 2022 #13 Oynanır ama hikayesinden pek verim alınacağını sanmıyorum. Sırayla gidilmesi daha mantıklı olur. Benim mesela hikaye takıntım var. Kendim keşfedip içinde oldukça daha güzel oluyor.
Oynanır ama hikayesinden pek verim alınacağını sanmıyorum. Sırayla gidilmesi daha mantıklı olur. Benim mesela hikaye takıntım var. Kendim keşfedip içinde oldukça daha güzel oluyor.