Direnç değişimi olan Poco x6 Pro'ya güncelleme yapılır mı?

srathamilton

Femtopat
Daha fazla  
Poco x6 Pro cihazıma direnç değişimi yaptırdım direnç değişimi sonrası güncelleme yaparsam IMEI silinmesi yada telefon kapanması gibi bir sorun ile karşılaşır mıyım? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum merhaba bende yurt dışından POCO X6 Pro almayı düşünüyorum bu direnç ve IMEI olayını hemen mı yapmam gerekiyor yoksa bir süresi mi var? Direnç yaptırmak zararlı mı nelere yol açabilir? Bu güncellemeleri insanlar ne için yapmak istiyor?

Dostum merhaba bende yurt dışından POCO X6 Pro almayı düşünüyorum bu direnç ve IMEI olayını hemen mı yapmam gerekiyor yoksa bir süresi mi var? Direnç yaptırmak zararlı mı nelere yol açabilir? Bu güncellemeleri insanlar ne için yapmak istiyor?
Hemen değil 4 ay süren var sonra farklı sim yerlerini kullanarak 15 ay falan kullanabilirsiniz. İnsan sonra direnç ya da kayıt yaptırmalısınız.

ben dırenc kayıt attırdım bır sorun olmadı cıhazda ne sarj konusunda ne baska bırsey erkenden yaptım aradan çıksın diye suan telefon akıyor aynı performansta internette okuduğumda biri ustanın eline ve işçiliğine bakıyor demişti şuanklık bende sorun yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı