Direnç kayıtlı telefonda herhangi bir yavaşlama sorunu olabilir mi?

Arda3883

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu direnç kayıtlı telefonlarda NFC gidip gitmeme sorunu var diyorlar benim merak ettiğim telefona başka zararları da var mı? Mesela bataryanın daha hızlı bitmesi, telefonda donma yavaşlama gibi sorunların yaşanması gibi şeyler de oluyor mu bu işlem yapılmış telefonlarda?

Her telefonda farklı sonuçlara sebep oluyo. Bazı telefonlarda şarjı çabuk bitiriyo, kiminde NFC çalışmıyo, bazı telefonlarda uyku moduna geçmiyo. Eğer format atarsan bir daha telefon açılmıyo tamirciye götürüp işlemlerin baştan yapılması gerekiyo. Kimi tamirciler direncim empedans(ohm) değeriyle oynayıp farklı direnç kullanıyo buda direncin üzerinde yük birikmesine ve aşırı ısınmasına sebep oluyo. Kimi tamirci anakartı dramel ile aşındırıp veya delip devre yollarını bypass ederek sonuca gitmeye çalışıyo oda farklı sorunlara sebep oluyo wifi sorunu vesaire gibi.

Her telefonda farklı sonuçlara sebep oluyor. Bazı telefonlarda şarjı çabuk bitiriyor, kiminde NFC çalışmıyor, bazı telefonlarda uyku moduna geçmiyor. Eğer format atarsan bir daha telefon açılmıyor tamirciye götürüp işlemlerin baştan yapılması gerekiyor. Kimi tamirciler direncim empedans(ohm) değeriyle oynayıp farklı direnç kullanıyor bu da direncin üzerinde yük birikmesine ve aşırı ısınmasına sebep oluyor. Kimi tamirci anakartı dramel ile aşındırıp veya delip devre yollarını bypass ederek sonuca gitmeye çalışıyor oda farklı sorunlara sebep oluyor Wi-Fi sorunu vesaire gibi.

Sorun çıkma olasılığı yüksek diyorsunuz yani peki benim baktığım direnç kayıtlı 2. el Note 13 Pro 5G 9 bin TL bir de PttAVM de satılan 10 bin 300 TL'ye falan Note 13 Pro 4G var o sıfır oluyor direnç falan olmuyor normal IMEI kayıtlı oluyor sanırım ithalatçı garantili diyor hangisini almak mantıklı sizce.

İşlem görmüş telefon kesinlikle alma. Bütçen dahilinde sıfır telefon al. İthalatçı garantili dediği telefonu ithal eden şirketin kendi anlaşmalı olduğu tamir servislerinde onarım işlemi yapılıyor.

İşlem görmüş telefon kesinlikle alma. Bütçen dahilinde sıfır telefon al. İthalatçı garantili dediği telefonu ithal eden şirketin kendi anlaşmalı olduğu tamir servislerinde onarım işlemi yapılıyor.

O zaman bu dediğim sitedeki Note 13 Pro 4G sıfır mı oluyor? Bir de bütçem 10 bin TL civarı ekran depolama ve batarya benim için önemli oyun falan hiç oynamıyorum bu fiyat bandında mantıklı mı sizce Note 13 Pro 4G dediğim özelliklere göre yoksa daha iyisi var mıdır?

Fiyatının 10 bin olması beni şüphelendirdi. O fiyat bandında satış yapan firmaların yorumlarında ürünün paketinin açık olarak geldiği içinden belgelerin çıkmadığı falan belirtilmiş. Bence cep telefonu alma işini internet ortamından yapma. Görerek al.

Fiyatının 10 bin olması beni şüphelendirdi. O fiyat bandında satış yapan firmaların yorumlarında ürünün paketinin açık olarak geldiği içinden belgelerin çıkmadığı falan belirtilmiş. Bence cep telefonu alma işini internet ortamından yapma. Görerek al.

MediaMarkt'a falan uçuk fiyatlar oluyor onun dışındada sıfır nasıl bulacağım bilmiyorum internet dışında.

Benim telefonum şuan dirençli sana şunu söyleyebilirim direnç atılan telefondan uzak dur ben kullanıyorum idare ettiriyor orası ayrı konu ama eğer telefonun zorlanacağı bişey yapmak istersen sıkıntı yaşayabilirsin o sıkıntılar şunlar telefon kasıyor ısınıyor şarjı çabuk gidebiliyor kendiliğinden kapanabiliyor kamerada donmalar yaşanıyor genel anlamda telefonun performansı yarıya düşüyor ama bu atılan dirençden dirence değişiyor benim telefonumda bunlar yaşanıyor ama normal kullanımda sıkıntı çıkarmaz oyun oynayacaksan fln dirençli telefon kullanma derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı