Şimdi bir konuya açıklık getirelim. Dirt 2 Windows 8’de çalışmıyor diye bir şey yok. Ben sorunsuz çalıştırdım. Çalıştırdım derken tıkladım ve çalıştı. Uğraşmadım bile. Sen korsan oynayıp üstüne bir de suçu Windows 8’e atıyorsan bilemem. Ama bu güne kadar Windows 8’de çalıştıramadığım hiçbir oyun olmadı. Hatta bu konuda iddiam bile mevcut. Çalıştırılamayan oyun varsa çalıştırıyorum. Bu yüzden hiç boşuna korsan oyunlarla vaktini harcama. 1996 yapımı Fallout 1 bile tıkır tıkır çalışıyor. Tabi GOG.com’dan orijinalini satın alırsan. Bahaneleri bir kenara bırakalım. Windows 8’e çamur atmak yerine dönüp kendimize bir bakalım. Windows 7 çıktığında da herkes aynı nameleri söylüyordu. Şimdi Windows 8 çıktı, yine aynı hikayeleri duyuyoruz. Her şeyden öte, orijinal oyunun Windows 8’de çalışmaması yasal değil bir kere. Geliştiriciyi dava edebilirsin çünkü oyunu Windows uyumlu satıyor. Tabi korsan kullanıyorsan haklarını da bilmemen doğal. Ekran kartın 128 Bit. Çalıştıramadığın oyun olursa mail at. Dirt 2 için de 1.2 güncellemesini kur.