- Makaleler
- 8
8 liraya geliyor zaten. 10 lira Steam Cüzdan kodu kazanmıştım ücretsiz. 8 liraya değecek bir oyun mu?
Hatta diğer tüm DIRT oyunları olduğu için 6 liraya geliyor. Alıyorum o zaman. Teşekkürler.Dirt oyunları çok ucuzluyor, sonradan da bedava dağıtılıyor. İleride bedava dağıtılabilir ama almak istiyorsan alabilirsin, çok da pahalı değil zaten.
Direksiyonum mevcut. Snopy V5H. Herhangi bir destek sorunu yaşarsam da F710 kullanırım.Ağır simülasyon oyunu. Direksiyon setiniz yoksa zevk almazsınız. Yine de almak istiyorsanız alın, fiyatı oldukça uygun.
Haha tabii ki yok. Ralli yollarında başlangıçtan bitişe kadar yarışıyorsunuz. Sadece de ralli araçları var; bildiğin ralli oyunu yani. Varsa kendi yarışınızı oluşturabilirsiniz.Oyun hakkında sorularım olacak. Serbest dolaşma var mı?
Olsun, 6 liraya hiçbir şey. Alıyorum. Teşekkürler.Haha tabii ki yok. Ralli yollarında başlangıçtan bitişe kadar yarışıyorsunuz. Sadece de ralli araçları var; bildiğin ralli oyunu yani. Varsa kendi yarışınızı oluşturabilirsiniz.
Güle güle oynayın. Pistlerin tozunu attırınOlsun, 6 liraya hiçbir şey. Alıyorum. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.