UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 15 Ağustos 2020 #1 Merhaba, 13 liraya alabiliyorum şu an. Almaya karar verdim ancak direksiyonum destekli mi emin değilim. Direksiyon setim Snopy V5H ve DirectInput kullanıyor. Oyun XInput şartı koşuyor mu? DirectInput kontrolcü bağlayabilir miyim?
Merhaba, 13 liraya alabiliyorum şu an. Almaya karar verdim ancak direksiyonum destekli mi emin değilim. Direksiyon setim Snopy V5H ve DirectInput kullanıyor. Oyun XInput şartı koşuyor mu? DirectInput kontrolcü bağlayabilir miyim?
Çözüm W W Wotan 15 Ağustos 2020 Aynı şekilde henüz 4 gün önce satın alıp aynı direksiyon seti ile denedim. Sorunsuz çalışıyor ve oyun içinden de direksiyon ayarları yapılabiliyor.
Aynı şekilde henüz 4 gün önce satın alıp aynı direksiyon seti ile denedim. Sorunsuz çalışıyor ve oyun içinden de direksiyon ayarları yapılabiliyor.
W Wotan Femtopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 4 Çözümler 1 15 Ağustos 2020 #2 Aynı şekilde henüz 4 gün önce satın alıp aynı direksiyon seti ile denedim. Sorunsuz çalışıyor ve oyun içinden de direksiyon ayarları yapılabiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Aynı şekilde henüz 4 gün önce satın alıp aynı direksiyon seti ile denedim. Sorunsuz çalışıyor ve oyun içinden de direksiyon ayarları yapılabiliyor.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 15 Ağustos 2020 #3 Rahatlıkla oynayabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
KS KS UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 15 Ağustos 2020 #4 Teşekkür ederim, oyunu aldım ve indiriyorum. 110 GB, anlaşılan bayağı işimiz var. Neyse artık, umarım değer. Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim, oyunu aldım ve indiriyorum. 110 GB, anlaşılan bayağı işimiz var. Neyse artık, umarım değer.
S Serkan3575 Picopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #5 Bende de snopy v5h var fakat desteklemiyor oyun codemasters la da görüştüm desteklemediğini söylediler siz bir çözümünü bulabildinizmi acaba? Artı 0 Eksi
Bende de snopy v5h var fakat desteklemiyor oyun codemasters la da görüştüm desteklemediğini söylediler siz bir çözümünü bulabildinizmi acaba?