Dirt Rally kontrolü neden bu kadar zor?

my last mistake

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
731
Çözümler
3
Direksiyon mu almak gerekiyor? Cidden nefret ettim yani. 40-50 ile dönüyorum araba hemen savruluyor yani spin atıyor.

Uçuruma, şarampole yuvarlanmaktan takla atmaktan yıldım, bıktım, ömrüm tükendi. Cidden bir ayarı falan var mı?

2015 sürümü de böyle 2.0'da. Ben mi geri zekalı yeteneksizim anlamadım gitti keşke 2.0'a verdiğim parayla Burger King'de 2 menü yeseydim ya da dürümcü Bedir'den 5 gün dürüm yerdim. Yok ya istediğim hiçbir şey olmaz mı?

Şu an WRC 3 oynuyorum, 2012 yılı oyun oynanabilirlik ve zevk konusunda bin basar cidden bunlara. Bir daha Dirt mört tövbe. Hayır bu kadar zor niye yapıyonuz, sanki gerçek Rally'de yarışacağız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Direksiyonsuz da gayet oynanabiliyor ama sonuçta çoğunlukla asfaltta değilsin, araç F1 aracı gibi bastırma kuvvetine sahip değil, altındaki aracın ağırlık/tork oranı da yüksek olduğu için gerçeğe daha yakın şekilde kontrolü çok kolay değil. 10-15 saat sonra alışırsın. :D
 
Çok fazla oynamanız lazım alışmak için. Klavyeyle falan oynamayı unutun sinirden parçalarsınız. Gamepad ile oynanabilir duruma geliyor fakat yine de çok zor. Ben sinirlenip sildim en son. Bu daha çok simülasyon bir oyun. Yani direksiyon seti ile oynamak için. Dirt 4'e bakmanızı tavsiye ederim veya WRC 8 veya son oyunu 9. Bunları sakin sakin oynarsınız.
 

Geri
Yukarı