Diş ağrısı için apranax fort içilir mi?

Yıllarca çok çektim dişlerden. Her çeşit ağrı kesiciyi denedim. Viski den sonra en etkilisi bende Apranax oldu. 15 dk da keser. AMA bakın burada büyük bir ama var, mideniz bu ilaca tepki verir. Yanma, bulantı, kusma. Ağır bir ilaçtır her bünyede yan etkileri değişir. Ağridan kesin kurtulursunuz ama sonuçlar deneme yanılma yöntemi biraz. Bir de 12 saat geçmeden 2.yi almayın mideniz de volkanlar patlayabilir. (kişisel deneyimdir, önerme değildir)

Dişirol diye sıvı bir yağ satılıyor ezcanelerde üstteki arkadaşın dediği gibi. Aşırı faydalı bir şey. Dişe yumuşak bir pamuk ya da peçete ile uygulaman yeterli.

Ağızda bıraktığı tat biraz kötü ama o bölgeyi büyük oranda uyuşturuyor.

Eğer ezcaneye gidemezsin dişinin olduğu yere karanfil koyabilirsin. ❤️

O da yoksa ılık ve tuzlu su ile gargara belki rahatlatır.

Ayrıca dişinin olduğu tarafta,çenendeki damarlar şişmişse hafif masaj yapabilirsin.
Geçmiş olsun bu arada umarım kısa sürede geçer ağrın. ❤️

Herkese iyi akşamlar. Dişçiye çarşamba günü için randevu aldım fakat bekleyen kadar evde çok kıvranıyorum. Biraz değişik olacak ama ağzımda ağrının olduğu yerde su içip beklettiğim zaman ağrı diniyor fakat yuttuktan sonra kendi halinde çok feci bir ağrı yapıyor. Bugün hem sabah 11 de hem de akşam 8'de majezik içtim fakat bana mısın demedi. Arası fazla olmadığı için bir 2-3 saat bekleyip üstüne apranax içmeyi düşünüyorum. Sizce bugün ve yarın içmemde bir sakınca olur mu? Ve ağrımı geçirir mi?
Ağzını kapalı tut dostum. Diş havayla temas olduğunda daha fazla ağrır. Ve yarın doktoru arayıp randevuyu öne almasını rica edebilirsin. Çünkü belli ki iltihap yapmış ve ondan çok ağrıyor. Büyük ihtimal antibiyotik verecektir. Arayıp sor boşuna 2 gün kıvranma.

Estağfurullah hocam siz de haklısınız, hastalık konusunda bilgi olmadan tavsiye vermek sıkıntı olabiliyor. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Sıkıntı yok ben 3-4 saatte bir yutuyordum bundan sağlam kesiyor ağrıyı. Çoğu ilaç bir işe yaramıyor, alkol, sarımsak falan da hikaye. Ağzımda 2 diş eksik bir tanesi de gidici yani diş ağrısını iyi bilirim.

Onu içme, aman doktora danış diyenler o ağrı vurduğunda, çenelerini çekiçle kırmayı bile düşündükleri zaman görürüm söylemesi kolaymıymış.

Yıllarca çok çektim dişlerden. Her çeşit ağrı kesiciyi denedim. Viski den sonra en etkilisi bende Apranax oldu. 15 dk da keser. AMA bakın burada büyük bir ama var, mideniz bu ilaca tepki verir. Yanma, bulantı, kusma. Ağır bir ilaçtır her bünyede yan etkileri değişir. Ağridan kesin kurtulursunuz ama sonuçlar deneme yanılma yöntemi biraz. Bir de 12 saat geçmeden 2.yi almayın mideniz de volkanlar patlayabilir. (kişisel deneyimdir, önerme değildir)
Hocam saat 8 gibi majezik aldım bana mısın demedi. Midede herhangi bir rahatsızlığım yok apranax içmeyi düşünüyorum ama majezik'i daha yeni aldığım için hemen üstüne almak istemedim, bir de zaten ikinciyi içmiştim bugün. Sizce içersem saat kaç gibi içeyim?

Dişirol diye sıvı bir yağ satılıyor ezcanelerde üstteki arkadaşın dediği gibi. Aşırı faydalı bir şey. Dişe yumuşak bir pamuk ya da peçete ile uygulaman yeterli.

Ağızda bıraktığı tat biraz kötü ama o bölgeyi büyük oranda uyuşturuyor.

Eğer ezcaneye gidemezsin dişinin olduğu yere karanfil koyabilirsin. ❤️

O da yoksa ılık ve tuzlu su ile gargara belki rahatlatır.

Ayrıca dişinin olduğu tarafta,çenendeki damarlar şişmişse hafif masaj yapabilirsin.
Geçmiş olsun bu arada umarım kısa sürede geçer ağrın. ❤️
Hocam gargara yaptım, karanfil yaptım, sarımsak falan yaptım hiçbiri kesemedi ağrıyı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı