Diş baskı altında ağrıyor

Della.dd

Decapat
Daha fazla  
2 Ay öncesi kadar dişimde derin dolgu olmuştum. Dün kendi kendine ağrımaya başladı ve dişimi fırçalarken biraz daha baskı yaptım oraya. Sonra uyudum iftara kadar, uyandığıumda dişim ağrımıyordu ama baskı altında (dokununca, çiğnerken) hayatımda görmediğim kadar acıyor. Sol üst santral 1 no diş.

Dişinizde soğuğa ve sıcağa karşı hassasiyet var mı? Eğer o da varsa dolgunuz hava alıyor olabilir. Kesinlikle doktora görünün.

Geçmiş olsun, derin dolgu derken neyi kast ettin anlamadım ama dolgu altında lezyon oluşmuş olabilir. Panaromik röntgen en doğru sonucu verir. Buradan yapacak bir şey yok. En yakın zamanda hekime gözükmen gerek.

Geçmiş olsun, derin dolgu derken neyi kast ettin anlamadım ama dolgu altında lezyon oluşmuş olabilir. Panaromik röntgen en doğru sonucu verir. Buradan yapacak bir şey yok. En yakın zamanda hekime gözükmen gerek.
Dolgu düşmesi bence. Lezyon falan değil çünkü görünürde çürük veya kararma falan yok. Ayrıca dolgu düşmesi belirtileri uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…