Dış görünüş ne kadar önemlidir?

Dış görünüş tabii ki önemli ama en kötüsü eldeki kötü veya orta seviye görünüşü ben nasılsa kötü görünümlüyüm diyerek kaderine razı olup hiçbir şey yapmamandır. Yapman gereken elindeki imkanlarla görünümün standartlarını üst seviyeye çekmek olmalıdır. Buna spor yaparak vücut yapmak, giyim seçimi, saç ve sakal seçimi, kaş, diş bakımı vs. gibi ekleyebileceğimiz birçok şey var. Bunların yanında kendini geliştirmende önemli çünkü görünüm açığını etkili konuşmaylada bir nebze olsun kapayabilirsin. Böylece odağı çok akıllı/zeki bir kişi olmana çevirebilirsin.
 
Sizce hayatta dış görünüşün önemi ne kadar büyüktür? Dış görünüşü hoş olmayan bir insan bu hayatta ne kaybeder?
Bununla alakalı çok güzel bir çekim var yabancıların. Bir adam normal hayatındaki haliyle yani tipi ve giyimi ile bir vitrine konuluyor. Genel manada sıradan giyim. Yoldan rastgele bayanlara evlenme ve birlikte olma gibi sorular yöneltiliyor. 10 üzerinden düşük bir sayı ile evet alıyor. Sonrasında adamı James Bond tarzında bir giyim ile aynı vitrine koyuyorlar. Tip değişmiyor. Değişen şey adamın kıyafetleri ve gözlüğü. Ortalama direkt olarak yükseliyor. Uzun lafın kısası çok önemlidir. Bir yere kadar kontrol edilebilirdir ama bahşedilenin dışına çıkamazsınız. Tamamen buna takılmak manasız. Ama iyileştirmek bizim elimizde. Kaybedilen veya kazanılan şeylere tek başına etki eden bir durum değil de zaten.
 
Hocam tip lazım hiç kendimizi avutmayalım. Meleğe bile tipi kötüyse bakan olmaz. Tipi olmayıp kız bulabilenler sadece maçoyum diye takılan kekolar.
 
Sizce hayatta dış görünüşün önemi ne kadar büyüktür? Dış görünüşü hoş olmayan bir insan bu hayatta ne kaybeder?

Sevgili konusunda fikrim yok fakat sosyal hayatta sıkıntı yaşamıyorsun. Çok da kafaya takmaya gerek yok düzgün bir insan ol yeter. Tipi olup karakteri olmayan çok tanıdığım insan oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı