Dış görünüş ne kadar önemlidir?

Çok önemli. En basitinden söylüyorum; Bir iş görüşmesine gittiğinizde bile patronunuz ilk başta sizin fenotipinize ( dışyapınıza ) bakar. Yakışıklı veyahut çirkin olmamız öznel bir durum olduğundan dolayı önemli olan ilk şey kesinlikle temiz ve bakımlı olmamızdır. Ondan sonrası da zaten konuşma yapımız ve nasıl bireyler olduğumuz. :)
 
Önemli olan iç güzelliktir gibi zırvalara inanma. Zırva bunlar kişinin anlık olarak kendini iyi biriymiş gibi gösterme aracıdır. Şu dünyada önemli olan dış güzelliktir kim inkar ederse etsin. Hatta dış güzellik değil insanlarda ki sürekli değişen güzellik algısı önemlidir. Sen o kişinin güzellik algısında yeterli kriterlere sahipsen önce dışına sonra ilerleyen zamanlarda belki içine bakıyor.
 
Forumun yas ortalamasi 13 oldugu icin onemli oldugu sanrisi yuksek tahmin edilecegi uzere.
Ikili iliskilerde gunun sonunda en onemli sey para ve guctur. ( Erkekte olmasi gereken )
"Kapicinin oglu cok yakisikli" diyen kadin hayatinizda goremezsiniz.
---

Biz erkekler icin kadinlarin dis gorunusu gayet onemlidir.
 
Giyim tarzınız ve saç şekliniz, zevkinizi ve onun altında yatan fikirleri oluşturur. Yarısı boş bir bank buldunuz ve oraya geçtiniz. Laptop çantanızı sağa ya da sola koymanızı düşündüren ilk şey güvendir. Sağınızda oldukça dağınık ve bakımsız birisinin olması çanta konusunda sizin için oldukça risk taşır. Burada önyargı da devreye girse de öncelikle kendimizi sağlama almamız gerekiyor. Kendine saygısı olmayanın başkasına da saygısı olmaz. Saygısı olan insan zaten öncelikle kendisine düzen verir.
 
Moral bozmak istemem ama dış görünüş her şeydir. İnsanın içi daha iyi olacak falan diyenlere de aldanma, kimse dışını beğenmediği birinin içine bakmıyor.
Bu herkes için geçerli olsaydı gerçek aşkın ne olduğunu kimse bilemezdi ya da kimse birbirini candan sevemezdi, en basitinden bir annenin evladıyla ilişkisi olmazdı, annelik duygusu tam olarak var olamazdı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı