Diş plağına alışmak zor mu?

Tamamdır teşekkürler. Aklıma soru takılırsa ben buradayım. Plak bayağı geriyor beni.

Benim şuan sadece alt dişlerimde plak bulunuyor ancak klasik şeffaf plak değil. Üzerinde bir sürü çentikten oluşan paslanmaz alaşımlar var. Dişlerin arasına girerek bu şekilde düzeltme yapıyor. Doktor tükürük salgın artabilir dedi ancak ben pek bir şey fark etmedim ya da kafaya takmadım bilmiyorum. Ama şu an daha da alıştım. S harfleri yine biraz peltek ancak eskisine göre çok çok iyi. Ayrıca ben sürekli takmak zorundayım. Yemek yerken bile. Orası biraz zorluyor.

Naptınız hocam hala takıyor musunuz durum nasıl?

Naptınız hocam hala takıyor musunuz durum nasıl?
Merhaba hocam, evet hala takıyorum. Açıkçası ne kadar alıştım desem de hala her taktığımda az da olsa garip hissediyorum. Sürekli plakları temiz tutmak çok önemli ve ara sıra sabahları plağı çıkartırken mide bulantısı yapabiliyor geceden kalma olduğu için. Ama mecbur takmak lazım bunları hocam.

Merhaba, benim de bir buçuk yıl oldu dişlerim tamamen düzeldi diyebilirim. Diş plağı umarım çok sorun yaratmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…