Diş taşı temizletme acıtıyor mu?

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Yarın diş doktoruna gitmeyi planlıyorum fakat korkuyorum acır diye. Bayadan beri gitmedim diş doktoruna. Diş taşı temizletmesine gitmek istiyorum fakat acıyor mu işlem yapılırken? Giden varsa söyleyebilir mi?

Dişinizde spiral ile yontuluyormuş hissi oluşacak. Acıtıyor diyemem ama rahatsız edici bir hisle karşılaşacaksınız. Kişiden kişiye ve doktorun becerisine bağlı olarak değişir tabii. Ha bir de ağzınızın temiz olması için küçük bir boru koyuyorlar salyalarınız falan akmasın diye. Sanki ağzına kadar suyla doldurur ve taşırırmışçasına bir hissiyat ile karşılaşacaksınız.

Son düzenleme:
Cezam vardı yazamadım kusura bakmayın ibternette diş etini kesiyorlarmış anestezi falan yapılıyormuş diyorlar doğru mu?

Genel olarak acıtmıyor demek peki diş etine değdiriyor mu o şeyi ve kanıyor mu?

Dişinizde spiral ile yontuluyormuş hissi oluşacak. Acıtıyor diyemem ama rahatsız edici bir hisle karşılaşacaksınız. Kişiden kişiye ve doktorun becerisine bağlı olarak değişir tabii. Ha bir de ağzınızın temiz olması için küçük bir boru koyuyorlar salyalarınız falan akmasın diye. Sanki ağzına kadar suyla doldurur ve taşırırmışçasına bir hissiyat ile karşılaşacaksınız.

Peki bunu yaptırmamın faydası var mı yani yaptırmaya değer mi?

@Denizius124 @790529 @BenBaltazar

@Sakuya Izayoi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı