hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 1 Eylül 2021 #21 yücecahil67 dedi: Her dişçiye gittiğinde sıkıyor biraz o kötü işte başka sıkıntı neredeyse yok fazla takma üzülmeye gerek yok Dişlerini iyi fırçala o kadar işte günde 2 kere klasik. Dişlerini iyi fırçala o kadar işte günde 2 kere klasik. Genişletmek için tıkla... Ortalama kaç yıl sürüyor çıkartmak daha takılmadan kurtulmak istiyorum.
yücecahil67 dedi: Her dişçiye gittiğinde sıkıyor biraz o kötü işte başka sıkıntı neredeyse yok fazla takma üzülmeye gerek yok Dişlerini iyi fırçala o kadar işte günde 2 kere klasik. Dişlerini iyi fırçala o kadar işte günde 2 kere klasik. Genişletmek için tıkla... Ortalama kaç yıl sürüyor çıkartmak daha takılmadan kurtulmak istiyorum.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #22 @hobidi Bu tamamen çene yapına ve dişlerindeki çarpıklık seviyesine bağlı.
yücecahil67 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #23 hobidi dedi: Ortalama kaç yıl sürüyor çıkartmak daha takılmadan kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O şimdi dişlerine bağlı.
hobidi dedi: Ortalama kaç yıl sürüyor çıkartmak daha takılmadan kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O şimdi dişlerine bağlı.