Diş teli taktırmak için yer önerisi

Hocam, mezun olduğu okula varsa sosyal medya adreslerine mutlaka bak. Süreç uzun olacağı için muhatap olacağın adamların da kaliteli olması seni rahatlatır.
 
Kardeşim ben İstanbul Bomonti'de taktırdım arkadaşımda orada yaptırdı Doç. Dr. Ünay Çulhacı Diş Hekimi kendisi Ortodonti Uzmanı'dır bir görüş, mükemmel insanlar işlerinide düzgün yapıyorlar. Fiyat konusunda da beni üzmemişlerdi.
Ya ben de orada diş teli tedavisi görüyorum şu an ama tedavisi biten çoğu kişi dişlerim eski haline döndü diyor.
 
Ya ben de orada diş teli tedavisi görüyorum şu an ama tedavisi biten çoğu kişi dişlerim eski haline döndü diyor.
ben 2016 yılında yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam 2016 2017 1 yıl kaldı bende 1 yıla yakında plastik taktım, bu diş şeklinizin olduğu benim hala olduğu gibi bir sorun yaşamadım çok şükür.
 
Ben 2016 yılında yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam 2016 2017 1 yıl kaldı bende 1 yıla yakında plastik taktım, bu diş şeklinizin olduğu benim hala olduğu gibi bir sorun yaşamadım çok şükür.

Doktor bey pek güven vermiyor ne yalan söyleyeyim. Çok disiplinli işini yapmıyor dişimi lego gibi deneyip duruyor kendi yaptıgından kendi de emin değil pek. Allah'a emanet diyelim :))
 
Hocam diş yaptırmak çok maliyetli onu söyleyeyim. Tüm dişler öyleyse tanesi 1500TL'ye geliyor zirkonyumların. Onun dışında bir sürü kanal tedavisi falanda oluyor 40-50k bulabilir komple dişler.
 

Geri
Yukarı