Dış ülkelerin Türkiye'yi kıskanması

Arkadaşlar kıskanma falan hikaye. Kusura bakmayın. Adam 500 euro ya 3090 alabiliyorken gelipte bizim tarihimizi takmaz bile. Ancak genç nesil olarak bizler belki gelecekte kurtarabiliriz. Atamızın dediği gibi:
"Eğer bir kurtarıcı bekliyorsanız, ben size hiç bir şey öğretememişim demektir."
Her şey yaşam şartları değil işte. Türkiye'deki genç neslin tek derdi zaten 500 euroya RTX 3090 almak. Biraz geçmişini de araştırıp bugünlerimize ışık tutan olaylara bakmak lazım. Yoksa malum partili vatandaşlardan farkın kalmaz.
 
Son düzenleme:
Her şey yaşam şartları değil işte. Türkiye'deki genç neslin tek derdi zaten 500 euroya 3090 almak. Biraz geçmişini de araştırıp bugünlerimize ışık tutan olaylara bakmak lazım. Yoksa malum partili vatandaşlardan farkın kalmaz.
İşte son cümlelerimde bundan bahsettim. İleride biz bunu sağlayabiliz. Bizler onların bizi kıskanmasını sağlayabiliriz.
 
Devlet olgusu insan gibi değildir kimse birbirini kıskanmaz.
Hepsinin bulunduğu konuma göre kendine has avantajları dezavantajları vardır örneğin Almanya ile Türkiye'yi haritadan yerini değiştirirsek kültür şokundan dolayı 2 ülkede de kaos ortaya çıkar.
 
Şu Merkel, Putin ve Macron yok mu? Çatır çutur çatlıyorlardır fakir evlerinde zira bizim sarayımız var. Sen hiç şu sınırlara baktın mı? Osmanlı İmparatorluğu ne büyük.

325678_ocb4f.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı