Dışarı çıkamıyorum

Eğer cidden işler anlattığın boyuttaysa bir gün polise gidebilirsin ya da üniversiten bitene kadar bu eziyetlere katlanırsın.
Bence annen üvey baban yüzünden böyle yapıyor,eğer öz baban yaşıyorsa onun yanına git.

Eskiden doverdi valla bir keresinde hala hatırlıyorum yasim 14 falandi malum videolar izliyordum tablette gecmise bakmisti okuldan gelince dovmustu bir de gecen yil gecici dovme yaptim diye dovdu baska dovmedi ben büyüyünce.
Malum videolar izliyorsan döver ayrıca 16 yaşında annene sormadan yapılabilecekler kotasını aşmışsın gibi duruyor.

Ben olsam temizininden dalardjm da senin kararın.Polise git darp raporu al o ise girmek istemiyorum diyorsan ya da babanın yanında kal.

Eğer cidden işler anlattığın boyuttaysa bir gün polise gidebilirsin ya da üniversiten bitene kadar bu eziyetlere katlanırsın.
Bence annen üvey baban yüzünden böyle yapıyor,eğer öz baban yaşıyorsa onun yanına git.

Malum videolar izliyorsan döver ayrıca 16 yaşında annene sormadan yapılabilecekler kotasını aşmışsın gibi duruyor.
Ya git hakkı var mi.

Adama zararı mi var sanki?

Bence annen üvey baban yüzünden böyle yapıyor, eğer öz baban yaşıyorsa onun yanına git.

Daha once alo 187 aradim 3 hafta mi ne oldu eve polisler geldi babam beni o siralar calistiriyordu belese is yerine falan bastilar 4 memur boyle ustune geldiler hayirdir dukkanda bizim her şey bizim diye ben ifade verirken korktum yurda gitmek istemiyorum sahsen spor hayatim var arkadaslik cevrem var o yuzden sakasina aradim sinirden oldu dedim polisler gitti sonra ama degisen bir şey yok gordugunuz gibi her turlu onlar kazaniyor buna katlanmaya mecburum.

Daha once alo 187 aradim 3 hafta mi ne oldu eve polisler geldi babam beni o siralar calistiriyordu belese is yerine falan bastilar 4 memur boyle ustune geldiler hayirdir dukkanda bizim her şey bizim diye ben ifade verirken korktum yurda gitmek istemiyorum sahsen spor hayatim var arkadaslik cevrem var o yuzden sakasina aradim sinirden oldu dedim polisler gitti sonra ama degisen bir şey yok gordugunuz gibi her turlu onlar kazaniyor buna katlanmaya mecburum.
Mecbur değilsiniz,gelişmek istiyorsanız yapabileceğiniz tek şey ya onlar ile iyi geçinmeye çalışıp onlara yaranıyor gibi gözükmek ya da evden kaçıp varsa öz babanın yanına gitmen.

Mecbur değilsiniz, gelişmek istiyorsanız yapabileceğiniz tek şey ya onlar ile iyi geçinmeye çalışıp onlara yaranıyor gibi gözükmek ya da evden kaçıp varsa öz babanın yanına gitmen.

Oz babam alkol bagimlisi yurt dışında onu gormeyeli 15 yil oldu yaşıyor mu ondan bile emin değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı