455804
Hectopat
- Makaleler
- 10
Google'dan örnek olarak aldım, ben yapamam. Montaj bilgim yok.Hocam bunları siz mi yaptınız yoksa programla falan hazır mı oldu?
Google'dan örnek olarak aldım, ben yapamam. Montaj bilgim yok.Hocam bunları siz mi yaptınız yoksa programla falan hazır mı oldu?
Hocam böyle istemiyor. Dişleri falan gözükecek. Detaylı bir çizim anlayacağınız.Hocam cidden baştan sona kötü, yani fazla çocukca olması mı desem? Bi' şey var ve odağı bozuyor.
Eki Görüntüle 1438788
Şunları atın bir sahibe bence, bunun gibi bir logo nasıl olur diye.
Eki Görüntüle 1438790
Yani bunun gibi olabilirdi.
Hocam böyle istemiyor. Dişleri falan gözükecek. Detaylı bir çizim anlayacağınız.
Hocam daha öncesinde bu tasarımı sunmuştum kendisine. Dişler istediğim gibi dedi fakat pozisyon değil dedi. Önceki tasarım da bu:Eki Görüntüle 1438798
Bundan ilham alabilirsiniz, dişlerin tam olarak kalıplı gözükecek diye bir kural koyamaz. Koyarsa ilk yaptığınızı atın yani.
Şimdi nasıl?Renk tonu önceki tasarımdan daha anlaşılır ancak sana tavsiyem arka zemini beyaz olarak yap ve gerekirse başlangıç için "clipart" lardan yararlan. Çünkü kaplumbağa çizimi kötü.
Ayrıca fontu değiştir, Times ailesine benzer olmasın. "Futura" ailesine benzer fontlardan yararlanabilirsin.
Daha da sade olmuş.Hocam daha öncesinde bu tasarımı sunmuştum kendisine. Dişler istediğim gibi dedi fakat pozisyon değil dedi. Önceki tasarım da bu:
Şimdi nasıl?
Hocam daha öncesinde bu tasarımı sunmuştum kendisine. Dişler istediğim gibi dedi fakat pozisyon değil dedi. Önceki tasarım da bu:
Şimdi nasıl?
Hocam konuyu okumadınız galiba.Bak buna benzer bir şey olabilir aslında, hem ortasındaki penguen de Linux'u andırıyor
Eki Görüntüle 1438825