Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 1 Eylül 2023 #21 wishes ruin life dedi: Ban doğru mu peki? Kimlik fotosu 15 yaşında gelmesi lazım ama sen fotom yok diyorsun kimlikte. Genişletmek için tıkla... Artık yaş sınırlaması yok arkadaşımın kimliğinde vardı 13 yaşındaydı sanırım.
wishes ruin life dedi: Ban doğru mu peki? Kimlik fotosu 15 yaşında gelmesi lazım ama sen fotom yok diyorsun kimlikte. Genişletmek için tıkla... Artık yaş sınırlaması yok arkadaşımın kimliğinde vardı 13 yaşındaydı sanırım.
moncucu Decapat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #22 Teru dedi: Güncel bir fotoğrafını, kimliğini ve DC adını aynı karede çek. Adamlar fotoşop olduğunu anlarlar diğer türlü. 6 yaşındaki fotoğrafını da koyma deli misin o zaman hiç açmazlar. Genişletmek için tıkla... Her şeyi eksiksiz yaptım ama yine de bakmadılar. Nelly diye bir bot var 4 ticketıma da red verdi benim.
Teru dedi: Güncel bir fotoğrafını, kimliğini ve DC adını aynı karede çek. Adamlar fotoşop olduğunu anlarlar diğer türlü. 6 yaşındaki fotoğrafını da koyma deli misin o zaman hiç açmazlar. Genişletmek için tıkla... Her şeyi eksiksiz yaptım ama yine de bakmadılar. Nelly diye bir bot var 4 ticketıma da red verdi benim.